14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Διαβάστε και δείτε τα πρώτα βίντεο reviews για το iPhone 12 και iPhone 12 Pro

    Πριν γίνουν επίσημα διαθέσιμες οι πρώτες παραγγελίες στους καταναλωτές την Παρασκευή έχουμε τα πρώτα reviews από τα media για τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro.

    iPhone 12 και iPhone 12 Pro reviews

    Το The Verge, εκθειάζει το νέο iPhone 12 και τονίζει πως εκτός αν κάποιος περιμένει το mini ή το Max τότε αυτό είναι το iPhone που πρέπει να αγοράσει.

    “Το iPhone 12 θα γίνει η ασφαλή επιλογή για πολλούς χρήστες φέτος και είμαστε τυχεροί που αυτή η συσκευή είναι πραγματικά τόσο καλή. Νομίζω πως οι περισσότεροι πρέπει να επιλέξουν αυτή αντί για το iPhone 12 Pro. Αν πάλι έχετε κάποιο πρόσφατο iPhone τότε δεν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό που να σας κάνει οπωσδήποτε στο να προχωρήσετε σε αναβάθμιση φέτος.”

    Το CNBC, στέκεται στην ανθεκτικότητα των 2 νέων αυτών μοντέλων:

    “Ρώτησα την Apple για την επιστροφή σε αυτό τον σχεδιασμό που είναι πανομοιότυπος με αυτόν που είχαμε στο iPhone 4 το 2010 και στην τωρινή γενιά των iPad Pro. Η Apple μου τόνισε πως αυτή η σχεδίαση βοηθάει την ανθεκτικότητα της συσκευής σε περιπτώσεις πτώσεων. Και αν και δεν έριξα την συσκευή για να το διαπιστώσω ο ίδιος η εταιρεία τονίζει πως η Ceramic Shield τεχνολογία που έχει προστεθεί στην οθόνη δίνει 4 φορές μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε πτώσεις από τα προηγούμενης γενιάς iPhone.”

    H The Wall Street Journal, τονίζει πως το iPhone 12 κερδίζει όχι για την 5G υποστήριξη αλλά γιατί έχει τον καλύτερο σχεδιασμό εδώ και χρόνια και ένα υπέροχο σετ καμερών.

    Το CNN εκθειάζει τις δυνατότητες της κάμερας του iPhone 12 Pro τονίζοντας βέβαια πως οι διαφορές στις λήψεις σε σύγκριση με το iPhone 11 Pro δεν είναι τόσο μεγάλες.

    Το Input τονίζει πως ο A14 Bionic επεξεργαστής κάνει το iPhone 12 τόσο ισχυρό που καμία Android συσκευή δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε αυτό τον τομέα και αυτή την στιγμή.

    Τέλος το Engadget τονίζει πως η αναβάθμιση από το iPhone 11 στο iPhone 12 είναι σαφώς μεγαλύτερη και πιο σημαντική από ότι από το iPhone 11 Pro στο iPhone 12 Pro.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.