21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα AirTags έρχονται σύντομα σε δύο διαφορετικά μεγέθη – @L0vetodream

    Ο αξιόπιστος leaker @L0vetodream έκανε ένα νεότερο tweet σήμερα αναφέροντας πως τα AirTags έρχονται σύντομα και θα είναι μάλιστα διαθέσιμα και σε διαφορετικά μεγέθη.

    Τα διαφορετικά μεγέθη στα AirTags έχουν μια πολύ καλή λογική. Ο χρήστης θα χρειάζεται ένα μικρότερο tag για να το τοποθετήσει για παράδειγμα στο πορτοφόλι του ή στα κλειδιά του. Το μέγεθος όμως θα έχει σχέση και την αυτονομία του. Έτσι ένα μεγαλύτερο tag σημαίνει λιγότερη συχνή φόρτιση και θα είναι ιδανικό αξεσουάρ για να τοποθετηθεί σε μια βαλίτσα για παράδειγμα.

    Παρά το γεγονός πως σε αυτή την κατηγορία υπάρχει η Tile εδώ και χρόνια τα tags της Apple θα χρησιμοποιούν το Ultra-Wide Band radio για μια πιο μεγάλη ακρίβεια στην τοποθεσία. Επίσης θα γίνεται χρήση όλων των iOS συσκευών ως παθητικοί ανιχνευτές ενός χαμένου αντικειμένου και έτσι οι πιθανότητες αυτό να βρεθεί θα είναι πολύ περισσότερες. Αναμένουμε το iPhone να προειδοποιεί όταν ο χρήστης απομακρύνεται πολύ από κάποιο tag εκτός σπιτιού και να δίνει ειδοποιήσεις αν για παράδειγμα μείνει κάτι πίσω στην καφετέρια που καθίσατε. Επίσης θα υπάρχει μια αρμονική ενσωμάτωση με την Find My εφαρμογή.

    Σίγουρα τα AirTags είναι ένα αξεσουάρ που αξίζει να παρουσιαστεί επίσημα από την Apple και όχι μέσω κάποιο δελτίο τύπου. Σε αυτή την περίπτωση μεγάλες πιθανότητες έχουν να εμφανιστούν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό στο Mac event που φημολογείται πως θα κάνει η Apple τον επόμενο μήνα.

    Το σημερινό tweet του @L0vetodream δεν συμβαδίζει με τα όσα είχε δηλώσει το Joh Prosser ο οποίος πρόσφατα ανέφερε πως τα AirTags θα παρουσιαστούν τον Μάρτιο του 2021.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.