17.5 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Διέρρευσαν σχεδιαγράμματα ενός “iPhone 7 Pro”;

    iPhone-7-Plus-design-schematics-Mac-Fan-image-001

    Στην έκδοση Ιουνίου 2016 Ιαπωνικό Mac Fan παρουσιάζει τα σχεδιαγράμματα του επερχόμενου iPhone 7 Plus αναφέροντας το ως ένα “iPhone 7 Pro”.

    Τα σχέδια επιβεβαιώνουν προηγούμενες φήμες χαρακτηριστικών της νέας συσκευής αυτής όπως η αφαίρεση της 3.5 mm θύρας. το σύστημα διπλών φακών στην οπίσθια κάμερα της συσκευής και τις ίδιες διαστάσεις με το τωρινό iPhone 6S Plus μοντέλο.

    Πιο συγκεκριμένα και με βάση τα σχέδια αυτά έχουμε μια συσκευή 158.22 χ 77.94 χ 7.3 mm κάτι το οποίο σημαίνει πως αν επαληθευτούν τότε η νέα ναυαρχίδα της Apple θα έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις με το τωρινό μοντέλο.

    Φήμες θέλουν την Apple να απομακρύνει από την συσκευή και την θύρα ακουστικών των 3.5 mm προς χάρη ενός ασύρματου Bluetooth σετ ακουστικών και Lightning ακουστικών.

    Αν αυτό γίνει η Apple δεν θα είναι η πρώτη η εταιρεία που θα αποχαιρετήσει αυτή την θύρα. Ήδη η LeEco που εδρεύει στην Κίνα ανακοίνωσε μια σειρά από smartphones που δεν θα έχουν αυτή την θύρα αλλά στην θέση της μια USB-C για τον ήχο. Επίσης σήμερα το πρωί και η Intel ανακοίνωσε πως θα βοηθήσει την βιομηχανία φέρνοντας και κάνοντας πιο προσιτή την θύρα USB-C σε smartphones, tablets και άλλες mobile συσκευές και αφαιρώντας την αντίστοιχη των 3.5 mm.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles