15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Δείτε το trailer για τον 4ο κύκλο του Stranger Things

    Το Netflix έδωσε από το φθινόπωρο πράσινο φως για τον τέταρτο κύκλο «Stranger Things» στους αδερφούς Ντάφερ, φροντίζοντας παράλληλα να υπογράψει μαζί με τους δημιουργούς ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας παρόμοιο με τη μεγάλη συμφωνία που έκλεισε με τους Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ.Μπ.Βάις του «Game of Thrones».

    «Οι αδερφοί Ντάφερ αιχμαλώτισαν με τις ιδέες τους τους θεατές όλου του κόσμου και είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας μαζί τους με σκοπό να ζωντανέψουμε τη ζωηρή φαντασία τους και σε άλλες ταινίες και σειρές που θα λατρέψουν οι συνδρομητές μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τεντ Σαράντος του Netflix.

    Το βίντεο άλλωστε που συνόδευσε την ανακοίνωση του 4ου κύκλου κλείνει το μάτι στη γνωστή ατάκα «We’re not in Kansas anymore» από το «Μάγο του Οζ» παραφράζοντάς την σε «We’re Not In Hawkins Anymore». Από την άλλη ένα ταξίδι επιστροφής στο Χόκινς, όχι μόνο δεν αποκλείεται στον τέταρτο κύκλο αλλά είναι βέβαιο.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles