Σήμερα διαβάσαμε πως η Apple μπορεί να διοργανώσει το ετήσιο συνέδριο των προγραμματιστών της, WWDC 2019, στις 3-7 Ιουνίου. Αν και αυτές οι ημερομηνίες μπορεί να επαληθευτούν, οι εγγραφές για αυτό το event δεν έχουν ανοίξει. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο ετήσιο αυτό συνέδριο των προγραμματιστών της Apple αναμένουμε την εταιρεία να μας παρουσιάσει για πρώτη φορά ότι νεότερο έχει για τις εκδόσεις των λογισμικών της και όχι μόνο.

Το MacRumors αναφέρει πως αποκάλυψε αποδείξεις που επιβεβαιώνουν πως το event αυτό της Apple θα πραγματοποιηθεί στις 3-7 Ιουνίου στο McEnery Convention Center στο San Jose της California.

Αυτό σημαίνει πως το ετήσιο αυτό συνέδριο θα λάβει χώρα την ίδια εβδομάδα όπως και πέρυσι με κάθε επιφύλαξη πάντα μιας και η Apple μπορεί να αλλάξει τα πλάνα της αυτή οποιαδήποτε στιγμή.

Πέρυσι η Apple επίσημα ανακοίνωσε τις ημερομηνίες αυτές στα μέσα Μαρτίου ανοίγοντας παράλληλα τις εγγραφές για τους ενδιαφερόμενους.

Στο keynote του event αυτού αναμένουμε να έχουμε μια πρώτη εικόνα για τις επερχόμενες εκδόσεις των iOS 13 και macOS 10.15 καθώς και άλλες μεγάλες αλλαγές στο λογισμικό.