14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Βίντεο που διέρρευσε δείχνει ένα hands on ενός πρωτότυπου iPhone 12 Pro;

    Για την επερχόμενη iPhone 12 σειρά της Apple ήδη γνωρίζουμε αρκετά τόσο για το εξωτερικό της συσκευής που όπως όλα δείχνουν θα έρθει με έναν νέο σχεδιασμό όσο και για το hardware. Σήμερα για πρώτη φορά έχουμε ένα βίντεο που υποτιθέμενα δείχνει ένα πρώιμο hands on από μια πρωτότυπη iPhone 12 Pro συσκευή…

    Στο βίντεο διακρίνουμε άμεσα την νέα εμφάνιση που είναι πιο επίπεδη ενώ ξεχωρίζει και το γυαλιστερό φινίρισμα του σασί. Το πίσω μέρος ακολουθεί την σχεδιαστική επιταγή του iPhone 11 Pro με μια frosted επίστρωση. Παρατηρούμε πως αν και εφόσον αυτό το σασί αφορά το iPhone 12 Pro στο πίσω μέρος δεν υπάρχει στο πλαίσιο της κάμερας το άνοιγμα για τον LiDAR αισθητήρα που φημολογείται πως θα είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό του iPhone 12 Pro Max.

    Στο μπροστινό μέρος της συσκευής διακρίνουμε ένα ίδιο notch με αυτό των iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max και το ίδιο πάχος στα πλαίσια περιμετρικά της οθόνης.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.