20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Υποτιθέμενο πίσω γυάλινο σασί των iPhone 12 δείχνει την θέση και ενσωμάτωση του LiDAR scanner

    Έχουμε ήδη διαβάσει πολλές φήμες πως τα επερχόμενα iPhone θα συμπεριλαμβάνουν το LiDAR scanner για βελτιωμένα χαρακτηριστικά στην λήψη φωτογραφιών αλλά και στην επαυξημένη πραγματικότητα, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάποιες αποδείξεις από κάποια διαρροή εξαρτημάτων που να υποστηρίζουν αυτές τις φήμες.

    Σήμερα κοινοποιήθηκε μια φωτογραφία που υποστηρίζει ότι δείχνει το πίσω γυάλινο σασί του iPhone 12 και αποκαλύπτει και την θέση του LiDAR αυτού αισθητήρα.

    Η μονή αυτή φωτογραφία κοινοποιήθηκε στο Twitter από το @laobaiTD και φαίνεται πως δείχνει δύο γυάλινες πλάτες από το επερχόμενο iPhone. Όπως μπορείτε να δείτε στο πλαίσιο της κάμερας υπάρχουν πλέον 5 ανοίγματα, 3 για τους φακούς της κάμερας, ένα για το TrueTone flash και ένα 5ο θεωρητικά για τον LiDAR αισθητήρα.

    Το MacRumors αναφέρει:

    “Το να βρει κάποιος τα μοντέλα από τις γυάλινες αυτές πλάτες είναι κάτι πρακτικά αδύνατο. Είναι πιθανό το ένα μοντέλο να είναι το 6.7 ιντσών iPhone 12 Pro Max και το άλλο να είναι το μικρότερο 6.1 ιντσών iPhone 12 Pro. Αν αυτό είναι αληθές τότε σημαίνει πως το 6.1 ιντσών iPhone 12 Pro δεν θα έχει το LiDAR αισθητήρα και αυτός θα είναι αποκλειστικότητα του 6.7 ιντσών iPhone 12 Pro Max κάτι το οποίο υποστηρίζουν και πολλές φήμες μέχρι και σήμερα”

    Η Apple ενσωμάτωση τον πρώτο LiDAR αισθητήρα στην 2020 αναβάθμιση των iPad Pro.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.