23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Αυτή την στιγμή το Mac App Store έχει κάποια θέματα σε αρκετούς χρήστες

    Το Mac App Store έχει κάποια θέματα σήμερα ως προς την παρουσίαση περιεχομένου. Το βασικό Discover – Ανακαλύψτε tab αλλά και άλλα εμφανίζουν μόνο λευκές σελίδες.

    Τις τελευταίες ώρες λοιπόν όλο και περισσότεροι macOS χρήστες ξεκίνησαν να αναφέρουν προβλήματα στο Mac App Store. Όλα τα προβλήματα αυτά επικεντρώνονται γύρω από την εμφάνιση μιας και οι λευκές σελίδες χωρίς περιεχόμενο είναι ορατές παντού και σε πολλές ενότητες περιεχομένου του.

    Η Apple System Status Σελίδα δείχνει πράσινο φως για το Mac App Store αλλά συνήθως αυτό το εργαλείο είναι αργό στην αναφορά προβλημάτων με υπηρεσίες της Apple.

    Τα παραπάνω προβλήματα του Mac App Store φαίνεται πως επηρεάζουν χρήστες τόσο σε pubic όσο και σε beta macOS builds.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles