20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Αυτά είναι τα νέα Apple iPhone lightning καλώδια που θα βρίσκονται στις συσκευασίες των iPhone 12;

    O Twitter leaker @L0vetodream σήμερα κοινοποίησε μια σειρά από φωτογραφίες που υποτιθέμενα δείχνουν το Lightning to USB-C καλώδιο που θα βρίσκεται στην συσκευασία των iPhone 12 και που έχει έναν νέο σχεδιασμό.

    Και η νέα αυτή φήμη δείχνει την πρόθεση της Apple να σταματήσει να συμπεριλαμβάνει τον φορτιστή και τα ενσύρματα ακουστικά earbuds στην συσκευασία των νέων iPhone και αντί αυτού θα έχουμε μια αναβάθμιση στο καλώδιο που θα βρίσκεται μέσα σε αυτά. Όπως και στην περίπτωση του Apple Watch οι περισσότεροι πλέον πιστεύουν πως το iPhone 12 θα έρθει μόνο με το καλώδιο αυτό στην συσκευασία του.

    Αυτή την στιγμή μόνο τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max έρχονται με ένα Lightning to USB-C καλώδιο μιας και υπάρχει στην συσκευασία τους ο 18 W USB-C φορτιστής. Το οικονομικότερο iPhone 11 έρχεται με τον 5 W φορτιστή και το αντίστοιχο USB-A καλώδιο.

    Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν η Apple θα ενσωματώσει αυτό το νέο USB-C καλώδιο σε όλα τα νέα iPhone 12 μοντέλα.

    Ελπίζουμε πως αυτός ο νέος σχεδιασμός των καλωδίων της Apple θα τα κάνει και πιο ανθεκτικά από τους προκατόχους τους…

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.