16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Από σήμερα τα αγαπημένα σας Polo Ralph Lauren θα συνοδεύουν το iPhone σας!

    Ο θρυλικός πλέον οίκος μόδας, Ralph Lauren, τάραξε τα νερά αυτή την εβδομάδα στην αγορά των “έξυπνων ρούχων”.  Στο τουρνουά τένις US OPEN, αρκέτα ball boys και ένας απο τους συμμετέχοντες αθλητές φορούσαν ναϋλον t-shirts POLO που ήταν εξοπλισμένα με αισθητήρες και κατέγραφαν δεδομένα άθλησης και υγείας για iOS συσκευές.

    πολο1

    Τα t-shirts αποτελούν προϊόν συνεργασίας του γνωστού οίκου μόδας και της εταιρείας OMsignal, η οποία εξειδικεύεται σε σε ότι αφορά αισθητήρες τεχνολογίας για ρούχα. Όπως δήλωσε ο David Lauren, αντιπρόεδρος της εταιρείας στο marketing και P.R.:

    “ο σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε το υπέρτατο lifestyle που θα περιλαμβάνει μια δημιουργική και γεμάτη υγεία ζωή, σε αυτόν τον θαυμάσιο και συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο”.

    Τα t-shirts εκτός από το έντονο μαύρο και ντελικάτο σχέδιο καθώς και το έντονο κίτρινο σήμα του POLO, είναι ραμμένα εμπεριέχοντας αισθητήρες που καταγράφουν καρδιακούς παλμούς, ρυθμό αναπνοής και πρόσληψη οξυγόνου, ένταση άσκησης, βήματα που διανύθηκαν, ρυθμό καρδιακής συχνότητας και κάψιμο θερμίδων. Τα δεδομένα συλλέγονται σε ένα “μαύρο κουτί” που κολλάει με κλιπ στο μπλουζάκι κι από εκεί μέσω Bluetooth 4.0 στέλνονται σε iOS συσκευές.

    πολο 2

     

    Κατά την διάρκεια του US OPEN, τα μπλουζάκια θα φορούν αρκετά ball boys καθώς και ο Marcos Giron, νο.1 στην ITA, που θα συμμετάσχει στο πρώτο του Grand Slam. Η Ralph Lauren εκμεταλλευόμενη την δημοσιότητα του US OPEN, βρήκε την ευκαιρία για να παρουσίασει τα σχέδια της για το σύντομο μέλλον. Όπως δήλωσε και ο CEO της OMsignal, Stephane Marceau :

    “Μας έγινε ξεκάθαρο από τη αρχή το όραμα της Ralph Lauren για το μέλλον της τεχνολογίας ρούχων. Είναι για μας εντελώς φυσιολογικό να διαλέξουμε για συνεταίρους αυτήν την εταιρεία με ένα τόσο δυνατό brand name αλλά και με ένα καταπληκτικό design & merchadising τμήμα”.

    Από την μεριά του ο David Lauren, δήλωσε ότι :

    “Αναμένουμε το τελικό προϊόν να είναι έτοιμο τον επόμενο χρόνο. Στόχος μας δεν είναι μόνο οι αθλητές, αλλά απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες με σκοπό να κάνουμε καλύτερη και πιο ποιοτική την ζωή τους.”

    πολο 3

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles