13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Αξιόπιστος leaker αναφέρει πως η Apple έχει έτοιμα νέα προϊόντα για κυκλοφορία αλλά δεν αναφέρει ποια

    Πριν την έναρξη του WWDC φέτος υπήρχε μια έντονη φήμη πως η Apple θα χρησιμοποιούσε αυτό το keynote για να λανσάρει ένα τουλάχιστον νέο iMac καθώς ίσως και κάποια άλλα προϊόντα. Πάρα αυτά είμαστε πλέον στα μέσα του Ιουλίου και ξέρουμε με σιγουριά πως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

    Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Σεπτέμβριο όπου και αναμένουμε την παρουσίαση των νέων iPhone και μετέπειτα στο άμεσο μέλλον τον πρώτο ARM Mac.

    Ένας γνωστός leaker όμως που χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του Twitter με την ονομασία “L0vetodream” και που κατά το παρελθόν έχει επιβεβαιωθεί με τον ιδιαίτερο δικό του τρόπο αφήνει να εννοηθεί πως η Apple έχει έτοιμα κάποια νέα προϊόντα ήδη αυτή την περίοδο που διανύουμε… Δυστυχώς δεν κάνει κάποια άλλη αναφορά για το ποια μπορεί να είναι αυτά και ποια μπορεί άμεσα η Apple να κυκλοφορήσει στην αγορά αυτή την περίοδο.

    Ο @L0vetodream πρόσφατα είχε δώσει σωστές πληροφορίες για την έλευση του iPhone SE καθώς και για την ανανέωση των 2020 iPad Pro. Επιπλέον ήταν ο πρώτος που είχε αναφέρει πως ένα χαρακτηριστικό ελέγχου πλυσίματος των χεριών ερχόταν στην watchOS 7 καθώς επίσης και την ονομασία του macOS Big Sur πριν αυτή ανακοινωθεί επίσημα από την Apple. Έτσι λοιπόν τα tweet του μόνο απαρατήρητα δεν περνάνε.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.