19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Αν η iOS εφαρμογή του Facebook σας πέταξε εκτός δεν είστε οι μόνοι….

    Σήμερα πάρα πολλοί χρήστες της Facebook εφαρμογής του iPhone είχαν μια έκπληξη μιας και βρεθήκαν εκτός και έπρεπε να κάνουν σύνδεση εκ νέου.

    Το Facebook λειτουργεί κανονικά αλλά οι iOS χρήστες χρειάστηκε να κάνουν εκ νέου είσοδο με τα πράγματα να είναι πιο δύσκολα για αυτούς που είχαν ενεργοποιημένο το two step verification μιας και το SMS άργησε πάρα πολύ να φτάσει με κάποιους να χρειάζεται ακόμη και να στείλουν την ταυτότητα τους!!

    Εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε στο Engadget:

    “Έχουμε γνώση για τα προβλήματα εισόδου που αντιμετωπίζουν κάποιοι χρήστες στο Facebook. Ήδη το κοιτάμε για να επαναφέρουμε την ομαλότητα. Πιστεύουμε πως ευθύνεται κάποια ρύθμιση που άλλαξε και εργαζόμαστε πάνω σε αυτό.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.