Αναφορά από την παραγωγική αλυσίδα της Apple δείχνει αναγνώριση προσώπου στο iPhone 8

0
206

iPhone-7-plus-back-large-camera

H εταιρεία LG Innotek φέρεται να έχει αναλάβει να δημιουργήσει τα εξαρτήματα εκείνα της κάμερα που θα μπορούν να προσφέρουν αναγνώριση προσώπου στο iPhone 8, αναφέρει σήμερα η Korea Economic Daily.

H Κορεατική εταιρεία φέρεται να έχει επενδύσει $238.50 εκατομμύρια σε ένα νέο εργοστάσιο το οποίο θα δουλεύει αποκλειστικά για αυτές τις παραγγελίες της Apple.

H δημιουργία ενός νέου αποκλειστικού εργοστασίου για μια τέτοια παραγωγή σύμφωνα με το δημοσίευμα θα χρειαστεί μιας και τα εξαρτήματα αυτά θα είναι πραγματικά μικρά και ικανό για ανεπτυγμένη ικανότητα αναγνώρισης 3D προσώπου έτσι ώστε να υπάρχει μεγάλη ακρίβεια – μεγαλύτερη από αυτή που προσφέρει η εμπρόσθια κάμερα του Samsung Galaxy S8 και η οποία χρησιμοποιεί 2D τεχνολογία για τον ίδιο σκοπό.

Η LG Innotek είναι μέρος της LG και μέχρι στιγμής έχει συνεργαστεί με την Apple στο σύστημα διπλών φακών του iPhone 7 Plus.

H KGI ήταν η πρώτη που προέβλεψε πως το iPhone 8 θα έρθει με έναν 3D αισθητήρα επιτρέποντας στους χρήστες για πρώτη φορά να κάνουν 3D selfies λήψης, να σκανάρουν 3D αντικείμενα και να προσφέρει χαρακτηριστικά επαυξημένης πραγματικότητας.