23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ακούστε 2 επικά από κάθε άποψη μουσικά κομμάτια της επερχόμενης σειράς The Witcher του Netflix

    Η σειρά The Witcher πρόκειται να κάνει επίσημη πρεμιέρα στο Netflix σε λίγες ημέρες με εκατομμύρια κόσμου να αδημονεί για αυτή την μεταφορά. Ο Henry Cavill θα ενσαρκώσει τον Geralt σε μια υπερπαραγωγή για τα τηλεοπτικά δεδομένα, ενώ στο πλάι του θα βρίσκεται η Ciri που την υποδύεται η Freya Allan, καθώς και η Anya Chalotra ως Yennefer.

    Τα ηνία της τηλεοπτικής μεταφοράς του best-seller βιβλίου έχει αναλάβει η Lauren Schmidt, η οποία μάλιστα είχε αποκαλύψει πως έχει στόχο η μεταφορά αυτή να γίνει σε 7 σεζόν. Επίσημα έχει ανακοινωθεί από το Netflix και η 2η σεζόν.

    Το Indiewire αποκάλυψε δύο μουσικά κομμάτια της σειράς που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Οι τίτλοι των κομματιών είναι “Geralt Of Rivia” και “Toss A Coin to Your Witcher” και δημιουργοί τους είναι οι Sonya Belousova και Giona Ostinelli.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles