21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Έφτασε η ώρα ώστε η iMessage εφαρμογή να αναβαθμιστεί σημαντικά στο #WWDC21

    Η Apple έχει βάλει την iMessage εφαρμογή στο κέντρο όλου του promo υλικού για το WWDC που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα δείχνοντας πως η δημοφιλής υπηρεσία μηνυμάτων της θα δεχτεί σημαντικές αναβαθμίσεις.

    Το iMessage φαίνεται να είναι το κεντρικό θέμα του marketing της Apple φέτος. Έτσι παντού έχουμε την εμφάνιση iMessage bubbles, ένα laser εφέ και πολλά ακόμη. Ακόμη και στο Twitter hastag που έχει δημιουργηθεί και εκεί έχουμε αναφορά στην εφαρμογή αυτή.

    Ο πάντα αξιόπιστος Mark Gurman είχε αναφέρει πως η iOS 15 θα φέρει σημαντικές βελτιώσεις στην iMessage εφαρμογή κάτι που φαίνεται και από το υλικό marketing της Apple.

    Πιο συγκεκριμένα ο Gurman είχα αναφέρει πως θα υπάρξουν νέες επιλογές για αυτόματες απαντήσεις, ειδοποιήσεις ανάλογα την κατάσταση του χρήστη και πολλά ακόμη.

    Οι αλλαγές αυτές έχουν να κάνουν με την στρατηγική της Apple που θέλει να κάνει το iMessage περισσότερο κοινωνικό δίκτυο και να μπορεί να συναγωνιστεί στα ίσα την WhatsApp εφαρμογή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.