16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η εφαρμογή του Twitter για το iOS φέρνει έναν νέο σχεδιασμό με tab για τα Spaces

    Το Twitter ξεκίνησε να δίνει μια νέα σχεδίαση στην εφαρμογή του iPhone σήμερα. Όπως αναφέρει το TechCrunch, η εταιρεία αναβαθμίζει την Twitter για το iOS με εστίαση στο Spaces audio chat room χαρακτηριστικό.

    Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Twitter χρήστες δεν θα δουν όλοι άμεσα αυτή την αλλαγή. Αρχικά η εταιρεία θα το κάνει διαθέσιμο σε περίπου 500 άτομα από το Spaces beta test πρόγραμμα ξεκινώντας σήμερα.

    Με το Spaces tab οι χρήστες θα μπορούν να δουν ζωντανά Spaces με πληροφορίες και ποιοι συμμετέχουν σε αυτά καθώς θα μπορούν να λαμβάνουν και ειδοποιήσεις για επερχόμενα Spaces.

    Το χαρακτηριστικό αυτό που σίγουρα φέρνει στο μυαλό το Clubhouse κοινωνικό δίκτυο έγινε πολύ δημοφιλές πολύ γρήγορα στα πρώτα δοκιμαστικά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.