20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple βελτιώνει τα μέτρα απέναντι σε παρακολουθήσεις μέσω AirTags με Android εφαρμογή και μικρότερες χρονικά ειδοποιήσεις

    Η Apple βελτιώνει την ασφάλεια των AirTags έτσι ώστε να μικρύνει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες για ανεπιθύμητες παρακολουθήσεις ανθρώπων μέσω αυτών. Αυτό ανέφερε η ίδια η εταιρεία στο CNET σήμερα.

    Με βάση το παραπάνω η Apple ήδη στέλνει OTA αναβαθμίσεις στα AirTags που θα μειώσει τον χρόνο πριν ένα άγνωστο AirTag ξεκινήσει να στέλνει ηχητικές ειδοποιήσεις αν βρεθεί στην κατοχή κάποιου που δεν ανήκει.

    Αυτή την στιγμή τα AirTags κάνουν αναπαραγωγή ενός ήχου μετά από 3 μέρες αφότου απομακρυνθούν από τον κάτοχο τους. Μετά την αναβάθμιση η ηχητική αυτή ειδοποίηση θα γίνεται σε τυχαία χρονικά διαστήματα σε ένα παράθυρο μεταξύ 8 και 24 ωρών.

    Η Apple επίσης δουλεύει σε μια Android εφαρμογή που θα επιτρέπει σε Android συσκευές να εντοπίζουν ένα άγνωστο AirTag αν αυτό βρίσκεται στην κατοχή ενός άγνωστου χρήστη. Έτσι η εταιρεία θα εμποδίσει τα AirTags να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση Android χρηστών.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.