Ένας μεγάλος αριθμός χρηστών iPhone X κάνουν παράπονα πως η πίσω κάμερα ραγίζει πολύ εύκολα

0
1407

Τους τελευταίους μήνες ένας αριθμός χρηστών που όλο και αυξάνεται αναφέρουν στο επίσημο forum της Apple πως ο φακός της κάμερας του iPhone X τους ράγισε. Μάλιστα κάνουν λόγο πως η Apple δεν αντικαθιστά την ζημιά στα πλαίσια της εγγύησης αλλά τους χρεώνει για ολόκληρη την αντικατάσταση της συσκευής.

Αν και κάποιος μπορεί να σκεφτεί πως ο ραγισμένος φακός μπορεί να οφείλεται σε πτώση της συσκευής οι χρήστες αναφέρουν πως το ράγισμα δεν προήλθε από μια τέτοια ενέργεια.

Κάποιοι αναφέρουν πως έγινε εξαιτίας κρύου και στην μεταβολή της θερμοκρασίας.

“Αγόρασα ένα iPhone X λίγο πριν τα Χριστούγεννα και βρήκα ένα ράγισμα στο πίσω μέρος της κάμερας χθες βράδυ. Το τηλέφωνο είχε προστατευτική θέληση όλη την ώρα και δεν είχε πέσει η συσκευή κάτω. Πήγα στο Apple Store και μου είπαν πως θα έπρεπε να πληρώσω το εξωφρενικό ποσό των $549 για να το διορθώσουν” 

Άλλοι βέβαια δεν τα ρίχνουν στο καιρό πάρα αυτά αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα.

“Διάβασα από κάποιους ανθρώπους πως το θέμα αυτό εμφανίζεται σε κρύο περιβάλλον. Ζω στην Μαλαισία και ο καιρός εδώ είναι ζεστός και με πολύ υγρασία. Δεν έχουμε Apple Store στην Μαλαισία εδώ και τα εξουσιοδοτημένα service της περιοχής αρνήθηκαν να αναλάβουν οποιαδήποτε επιδιόρθωση δωρεάν”

Τα παραπάνω είναι ένα πολύ μικρό δείγμα για ένα θέμα που έχει ξεκινήσει να παίρνει διαστάσεις.

Μπορείτε να δείτε τα παρακάτω Threads που έχουν αναπτυχθεί για αυτό θέμα.

Apple Support – 1, 2, 3, 4

Reddit – 1, 2, 3