Sunday, May 31, 2020

To Mimir φέρνει PIP multitasking στο iOS!

Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, το multitasking σήμερα στο iOS είναι ότι πιο βασικό κι αδιάφορο υπάρχει. Σε μια κίνηση ματ όμως η Apple μας παρουσίασε το δικό της όραμα για την επόμενη μέρα του Multitasking με την έλευση του στο iOS 9….. Ή μήπως δεν είναι έτσι; Η αλήθεια είναι ότι προς ώρας έχουμε την δήλωση της εταιρείας ότι το πραγματικό multitasking που είδαμε στο WWDC  θα είναι διαθέσιμο μόνο στα iPad…..

Κι εδώ μπαίνει το Mimir (όχι μουρμουρ από το γυναικείο συνήθειο…)! Το νέο jailbreak tweak φέρνει Picture-In-Picture στυλ multitasking και για το iPhone και για to iPad. Θα μου πείτε σιγά το νέο αφού και η Apple παρουσίασε αυτή την τεχνολογία στο WWDC ή το ίδιο έχει δείξει κι ένα tweak που ονομάζεται VideoPane. Η διαφορά είναι ότι ενώ τα 2 τελευταία αφορούν μόνο το video, το Mimir δουλεύει και για εφαρμογές!

Mirmir

 

Αφού το εγκαταστήσετε, απλά εκκινήστε οποιαδήποτε εφαρμογή και τραβώντας την από την επάνω αριστερή γωνία – βασική χειρονομία που μπορείτε να αλλάξετε από τις ρυθμίσεις- θα δείτε μια PIP στυλ εφαρμογή.

21

 

Μόλις η εφαρμογή σας είναι σε κατάσταση PiP, μπορείτε να την σύρετε όπου θέλετε στην οθόνη κρατώντας την από την status bar. Μπορείτε επίσης χρησιμοποιώντας pinch-to-zoom  να μεταβάλετε το μέγεθος του παραθύρου, να την μεγιστοποιήσετε ή ελαχιστοποιήσετε και τέλος μπορείτε αν θέλετε να την γυρίσετε σε οριζόντια θέση.

32

Έχοντας την εφαρμογή σας σε PiP κατάσταση στο προσκήνιο, μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε στο παρασκήνιο. Μπορείτε να περιηγηθείτε ανάμεσα στις εφαρμογές σας στην home screen, να ανοίξετε μια νέα εφαρμογή κ.ο.κ.Όλες οι εφαρμογές είναι ενεργές που σημαίνει ότι μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους.

Τέλος, μπορείτε να έχετε πολλές εφαρμογές σε PiP κατάσταση, όλες ενεργές την ίδια στιγμή!Μπορείτε να βρείτε αυτήν την φανταστική εφαρμογή στο Cydia Store, κάτω από το BigBoss repo στα 3,99$. Αν και για μερικούς μπορεί να φαίνεται ακριβή, θεωρούμε ότι δικαιολογεί απόλυτα την τιμή της σε σχέση με αυτά που προσφέρει στο multitasking.

Δείτε ένα βίντεο της εντυπωσιακής αυτής εφαρμογής

σχολιασμός στο φόρουμ

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.

Η LG πήρε παραγγελία για 20M OLED iPhone οθόνες φέτος βάζοντας τέλος στο μονοπώλιο...

Αν και η Samsung μέχρι και σήμερα είχε την αποκλειστικότητα ως προς την προμήθεια OLED οθονών για της ναυαρχίδες της Apple είχαμε...

Η Apple σταμάτησε να υπογράφει την iOS 13.4.1, μην επιτρέποντας τα downgrades από την...

Η Apple την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε την iOS 13.5 στο ευρύ κοινό φέροντας νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στο παρασκήνιο.

Το iPhone 11 αντικαθιστά το iPhone XR ως το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις...

Το iPhone 11 ήταν εκείνο το smartphone που σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως το πρώτο τρίμηνο του 2020 σύμφωνα με την εταιρεία...

Αυτά τα jailbreak tweaks δείχνουν γιατί το jailbreak είναι εδώ για να μείνει |...

Πλέον με την ευρεία διάθεση του unc0ver 5 jailbreak που καλύπτει όλες τις συσκευές που έχουν εγκατεστημένη την iOS 13.5 μια νέα...

Apple Pro Display XDR | Βραβεύτηκε ως η καλύτερη οθόνη της χρονιάς

Η Apple την περσινή χρονιά κυκλοφόρησε την Pro Display XDR - την απάντηση της στον χώρο των οθονών που απευθύνονται σε επαγγελματίες...

Οι παραβιάσεις δεδομένων έχουν πολλαπλά κόστη

Τα περιστατικά ψηφιακής ασφάλειας δεν κοστίζουν στις επιχειρήσεις μόνο σε χρήμα. Συχνά συμβάλουν και σε μια αρνητική εργασιακή εμπειρία, η οποία με...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!