Η Apple μοιράστηκε σήμερα ένα σύντομο teaser βίντεο για το Pluribus, μια επερχόμενη δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας από τον δημιουργό του Breaking Bad, Vince Gilligan.

Στο Pluribus πρωταγωνιστεί η υποψήφια για Emmy ηθοποιός Rhea Seehorn, η οποία πρωταγωνίστησε επίσης στη σειρά spin-off του Breaking Bad, Better Call Saul.
Στη σειρά που «αλλάζει το είδος», η Apple λέει ότι «ο πιο άθλιος άνθρωπος στη Γη πρέπει να σώσει τον κόσμο από την ευτυχία».
Στο βίντεο-στιγμιότυπο, το οποίο περιβάλλεται από μυστήριο, η Seehorn υποδύεται μια γυναίκα ονόματι Carol. Ένας φανταστικός αξιωματούχος της κυβέρνησης των ΗΠΑ εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασής της, υπόσχοντας να «καταλάβει» τι την κάνει «διαφορετική» από τις άλλες, ώστε να μπορέσει να «ενωθεί» μαζί τους.
Τα δύο πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζόν των εννέα επεισοδίων θα κυκλοφορήσουν στο Apple TV+ την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου και ένα νέο επεισόδιο θα ακολουθεί κάθε Παρασκευή έως τις 26 Δεκεμβρίου. Η Apple έχει ήδη αγοράσει τη σειρά και για δεύτερη σεζόν. Το Pluribus παράγεται από την Sony Pictures Television και ο Gilligan είναι ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς και σεναριογράφος για ορισμένα επεισόδια.
Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε Facebook, Twitter, Instagram, και YouTube.

















