Η νέα ναυαρχίδα της Samsung αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και ίσως….. ίσως να μην είναι τόσο γρήγορη όσο το iPhone που έκανε την εμφάνιση του στην αγορά ένα χρόνο πριν.

Σαν να μην έφτανε αυτό η Apple σύντομα θα παρουσιάσει τις νέες iPhone συσκευές της που αναμένουμε να είναι ακόμη πιο γρήγορες με τον νέο Α13 επεξεργαστή.

Το νέο Galaxy Note 10 θα ανακοινωθεί στις 7 Αυγούστου και έτσι ότι κυκλοφορεί για αυτό αυτή την στιγμή είναι υπό μια έννοια ανεπίσημο. Πάρα αυτά στο Geekbench 4 benchmarking score στο Primate Labs’ website έκανε την εμφάνιση της μια νέα συσκευή με την κωδική ονομασία “Samsung SM-N976N,” που προηγούμενες αναφορές θέλουν αυτή να αντιστοιχεί στην επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung.

H συσκευή αυτή έφερε ένα σκορ στα 10431 στο Geekbench στο τεστ πολλαπλών πυρήνων τοποθετώντας την πίσω από το 11261σκορ του iPhone XS, καθώς και το 11216 σκορ του XS Max.

Για να είμαστε όμως τελείως αντικειμενικοί αυτή η συσκευή μπορεί να μην τρέχει την τελευταία έκδοση του λογισμικού της Samsung και της παραμετροποίησης της Android έκδοσης της εταιρείας και έτσι και για αυτό να παρουσιάζει αυτά τα αποτελέσματα. Είναι σύνηθες εξάλλου οι κατασκευαστές smartphone να βελτιώνουν τις αποδόσεις των smartphones τους μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν αυτά κυκλοφορήσουν επίσημα στην αγορά.