11.7 C
Athens
Sunday, November 27, 2022

RollingSquare EDGE® Full Kit Review: Μινιμαλισμός, εργονομία και μοναδική Ελβετική ποιότητα

Σε μια εποχή που το smartphones μας είναι προέκταση της καθημερινότητας μας και σίγουρα για πολλούς και εργαλείο στην δουλειά τους η τοποθέτηση του στον χώρο εργασίας – γραφείο πολλές φορές είναι θέμα. Είτε γιατί το έχετε βάλει κάπου που δεν θυμάστε, είτε γιατί μπλέκεται με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο σας, είτε γιατί απλά το έχετε ξεχάσει στην τσάντα σας.

Σε μια εποχή μάλιστα που και λόγω πανδημίας η τηλεδιασκέψεις έχουν γίνει και αυτές καθημερινότητα αλλά και οι κλήσεις βίντεο η τοποθέτηση του στον χώρο που βρίσκεται έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ.

Λύσεις; Ναι υπάρχουν πολλές και αρκετά εργονομικά stand που έχουν και τον ρόλο φορτιστή με τον αντίστοιχο βέβαια όγκο που καταλαμβάνουν στο γραφείο σας.

Τι θα λέγατε όμως για μια άκρως καινοτόμα λύση; Μια μινιμαλιστική λύση με άριστη εργονομία και ποιότητα κατασκευής που θα μπορείτε να την έχετε συνεχώς μαζί σας, δεν μπορείτε να κουβαλάτε ένα stand μαζί με το laptop σας πχ εξωτερικά, και που παράλληλα θα σας προσφέρει φόρτιση στην συσκευή σας και όχι μόνο.

Μια λύση που θα μπορούσατε μάλιστα να την προσαρμόσετε είτε στο laptop σας, είτε στο tablet σας, είτε, όπως και κάναμε στην περίπτωση μας, στην εξωτερική σας οθόνη.

Την απάντηση την έχει η Ελβετική εταιρεία RollingSquare και έρχεται με το EDGE® Full Kit που ειλικρινά δύσκολα θα απογοητεύσει και τους πιο απαιτητικούς.

Η εταιρεία

Είμαστε τεχνικοί μινιμαλιστές αναφέρουν στο site τους και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε πραγματικά χρήσιμα προϊόντα, με σκοπό να κάνουμε την καθημερινή ζωή λίγο πιο εύκολη. Εργαζόμαστε με τρεις στόχους κατά νου: λειτουργικότητα, κορυφαία ποιότητα και σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών.

Το όραμά μας είναι να εξαλείψουμε τα εμπόδια μεταξύ ανθρώπων και τεχνολογίας. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη τεχνολογία είναι όμορφη, με μια φυσική και διαισθητική στη χρήση. Ο πυρήνας της διαδικασίας σχεδιασμού μας είναι η παραγωγή προϊόντων που κρύβονται στο παρασκήνιο, βελτιώνοντας όμως την καθημερινή μας ζωή με απρόσκοπτο τρόπο.

Είμαστε μια ομάδα τρελών καινοτόμων με έδρα την Ελβετία, από όλο τον κόσμο. Ποτέ δεν σταματάμε να ψάχνουμε για προβλήματα για να λύσουμε, σκεπτόμενοι συνεχώς πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μέσω της τεχνολογίας. Αγαπάμε τη δουλειά μας και την κοινότητα των ανθρώπων που μας περιβάλλουν!

Άνετα θα μπορούσαν τα παραπάνω να τα γράψουν κάποιοι σχεδιαστές της Apple χωρίς υπερβολές και έτσι μένει να δούμε παρακάτω αν όλα αυτά έχουν βάση και αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα μέσω του EDGE® Full Kit που έφτασε στα χέρια μας.

Συσκευασία

Το EDGE® Full Kit έρχεται σε μια χαρτονένια συσκευασία ακριβώς στις διαστάσεις για να χωρέσει το Kit δείχνοντας έτσι τα πρώτα σημάδια μινιμαλισμού. Φυσικά η συσκευασία είναι οικολογική!

Προσωπικά ευχαριστούμε και την ομάδα της RollingSquare για το φάκελο με το όμορφο γράμμα που μας συμπεριλάβανε, δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια επαφή με τις εταιρείες που κάνουμε reviews, αλλά είπαμε κάποιες φορές είναι οι μικρές μικρές κινήσεις που κρύβουν την φιλοσοφία μιας εταιρείας.

Στο εσωτερικό της συσκευασίας υπήρχαν τα αντίστοιχα χαρτονένια οικολογικά κουτάκια για καθένα από τα περιεχόμενα του Kit αυτού και τα οποία είναι:

EDGE® Mount

Το EDGE® Mount χρησιμεύει ως το βασικό αξεσουάρ, όπου μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας, τον ασύρματο φορτιστή ή το φως σας. Χάρη στο μαγνητικό του σύστημα, το τηλέφωνό σας μπορεί να γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο για τη βελτίωση της διαχείρισης των εργασιών σας. Όταν δεν χρησιμοποιείται, το EDGE® Mount είναι τόσο λεπτό όσο 4 πιστωτικές κάρτες.

EDGE® Universal Wireless Charger

Ο ασύρματος φορτιστής EDGE® 15W είναι πλήρως συμβατός με συσκευές iPhone MagSafe (12 και άνω), καθώς και με συσκευές iPhone 8 και άνω και όλες τις συσκευές Android που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο με μηχανήματα CNC και με μαγνήτες N52.

EDGE® Light

Δώστε φως στις κλήσεις σας, το EDGE® Light είναι το κομμάτι που λείπει για να βελτιώσετε δραστικά την ποιότητα των συσκέψεων σας. Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία του, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ή χωρίς καλώδιο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ τριών επιπέδων φωτεινότητας και χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία του να το χρησιμοποιήσετε και χωρίς καλώδιο.

EDGE® Mount

Χάρη σε πάχος μόλις 4mm και τις ομαλές εργονομικές άκρες του, το EDGE Mount είναι βασικά αόρατο κατά τη χρήση και τη μεταφορά της συσκευής σας, στην περίπτωση που έχετε προσαρτήσει πάνω στο laptop ή ακόμη και στο tablet σας.

Η υψηλή επιφάνεια πρόσφυσης και η συστοιχία μαγνητών N52 έχουν σχεδιαστεί μια άριστη δύναμη για να υποστηρίζουν το τηλέφωνό σας, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το στρώμα nano αναρρόφησης σάς επιτρέπει να συνδέσετε το EDGE Mount σε οποιαδήποτε συσκευή, ενώ σας επιτρέπει να το αφαιρέσετε χωρίς να αφήσετε υπολείμματα. Στη συσκευασία, θα βρείτε επίσης ένα επιπλέον στρώμα nano αναρρόφησης.

Εμείς το βάλαμε σε δύο διαφορετικές θέσεις στην εξωτερική μας οθόνη αλλά και στο MacBook σας και σε όλες τις περιπτώσεις η εφαρμογή ήταν άριστη, δεν έμεινε κανένα σημάδι στην επιφάνεια εφαρμογής του και με την ίδιο αυτοκόλλητο στρώμα κόλλησε σε όλες τις περιπτώσεις το ίδια καλά.

Ναι επειδή θα στηρίζαμε το iPhone μας εκεί πιστέψτε μας κάναμε όλα τα τεστ για να δούμε αν θα υποστήριζε το βάρος του καθώς και το πόσο εύκολα θα μπορούσαμε να το βάλουμε και να το βγάλουμε. Όλα έγιναν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σε σημείο που εντυπωσιαστήκαμε με αυτή την εφαρμογή.

Έρχεται σε 3 διαφορετικούς χρωματισμούς αυτών των

 • Carrara White
 • Basalt Grey (Το Review Unit μας)
 • Petra Red

Οι διαστάσεις του είναι 115x30x4.5 mm με βάρος μόλις τα 34 gr.

Η βάση λοιπόν αν προτιμάτε πήρε άριστα τόσο στον τομέα της εφαρμογής όσο και στην ποιότητα υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της. Και πραγματικά όταν δεν την χρησιμοποιείτε απλά γίνεται αόρατη μιας και μαζεύει με άριστη πάλι εργονομία πίσω από την επιφάνεια που την έχετε προσαρτήσει.

EDGE® Universal Wireless Charger

Ο ασύρματος φορτιστής EDGE κουμπώνει μαγνητικά στο EDGE Mount, όπου κρατά με ασφάλεια το τηλέφωνό σας ενώ το φορτίζει γρήγορα έως και 15W!

Να θυμίσουμε εδώ πως το iPhone περιορίζεται από την Apple για φόρτιση στα 7,5W σε ασύρματους φορτιστές τρίτων. Εάν έχετε ήδη φορτιστή MagSafe, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το EDGE Mount και το μαγνητικό δαχτυλίδι που περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Κάτι επίσης άκρως χρηστικό.

Είναι λοιπόν πλήρως συμβατός με την MagSafe τεχνολογία της Apple και πιστέψτε με οι μαγνήτες συγκρατούν με μεγάλη ασφάλεια την συσκευή σας ακόμη και τα iPhone 12 Pro Max και iPhone 13 Pro Max.

Με έναν πανέμορφο τρόπο λοιπόν η iPhone συσκευή σας έρχεται δίπλα από την οθόνη που εργάζεστε και φυσικά εκεί μπορείτε να κάνετε μια πληθώρα παραγωγικών σεναρίων σε αυτή την διάταξη.

Αν τώρα έχετε μια iPhone συσκευή που ναι μεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση αλλά δεν είναι συμβατή με την MagSafe τεχνολογία της Apple, βλέπε πχ iPhone XS, τότε η RollingSquare έχει την λύση μιας και στην συσκευασία συμπεριλαμβάνει ένα εξαιρετικά λεπτό μαγνητικό δαχτυλίδι που μπορεί να συνδεθεί με το τηλέφωνό σας ή την θήκη του τηλεφώνου σας, για να το κάνει πλήρως συμβατό.

Φυσικά και εδώ ο ασύρματος φορτιστής είναι από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και οι η συστοιχία μαγνητών N52 δίνουν ένα άριστο και πάνω από όλα ασφαλές κράτημα στην συσκευή σας.

EDGE® Light

Το EDGE® Light είναι και αυτό κατασκευασμένο με μια unibody σχεδίαση και CNC επεξεργασμένο αλουμίνιο, με τους μαγνήτες N52 να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή σταθερότητα.

Φυσικά και εδώ έχουμε ένα μινιμαλιστικό σχεδιαστικό προφίλ με άψογες διαστάσεις. Το αξεσουάρ δίνει 3 διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας και λειτουργεί και με την ενσωματωμένη μπαταρία του πέρα από το καλώδιο που συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία.

Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε μια άριστη τηλεδιάσκεψη με τον σωστό φωτισμό ή ακόμη κάποιο stream το EDGE® Light εγγυάται πως θα έχετε τον κατάλληλο φωτισμό μιας και φτάνει σε φωτεινότητα τα 280 lumens.

Συμπερασματικά

Το Kit χωρίς υπερβολές αποτελεί ένα τέλειο εργαλείο παραγωγικότητας, άρτια σχεδιασμένο για τη βελτίωση της εργασίας, των διαδικτυακών δεσμεύσεων σας κ.α. Προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ποιότητας, φινέτσας και απλότητας που είναι εντυπωσιακή πραγματικά.

Θετικά

 • Με πάχος μόλις τα 4mm, είναι πρακτικά αόρατο όπου και να το προσαρτήσετε
 • Μπορεί τα τοποθετηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή, tablet ή οθόνη
 • Συμβατό σύστημα με κάθε smartphone
 • Ασύρματη φόρτιση συσκευών με ευκολία
 • Γρήγορη φόρτιση έως 15W
 • Φως κάμερας web για όλες τις κλήσεις σας
 • Μονάδα αντικατάστασης της nano αναρρόφησης για να το τοποθετήσετε και αλλού σε βάθος χρόνου

Αρνητικά

Ψάξαμε πολύ δύσκολα να βρούμε κάποιο….

 • Το καλώδιο USB-C σε USB-C θα μπορούσε να ήταν καλύτερης ποιότητας και ελαφρώς λίγο πιο μακρύ.

Τα προϊόντα της RollingSquare είναι διαθέσιμα από το online κατάστημα τους εδώ

Το EDGE® Full Kit έχει ένα κόστος στα $69.00 εδώ αν και μπορείτε να πάτε και ξεχωριστά για κάθε ένα από τα περιεχόμενα του Kit αυτού.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.
Το Kit χωρίς υπερβολές αποτελεί ένα τέλειο εργαλείο παραγωγικότητας, άρτια σχεδιασμένο για τη βελτίωση της εργασίας, των διαδικτυακών δεσμεύσεων σας κ.α. Προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ποιότητας, φινέτσας και απλότητας που είναι εντυπωσιακή πραγματικά.RollingSquare EDGE® Full Kit Review: Μινιμαλισμός, εργονομία και μοναδική Ελβετική ποιότητα