17.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Αυτό είναι το τεράστιο κιτ που θα στείλει η Apple στο σπίτι σας, ώστε να μπορείτε να επισκευάσετε το iPhone σας

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε επίσημα το πρόγραμμα Self Repair, επιτρέποντας στους πελάτες των Ηνωμένων Πολιτειών να επισκευάσουν τα iPhone τους από τα σπίτια τους. Για να κάνει τις επισκευές, η Apple προσφέρει ένα κιτ ενοικίασης $49 που αποτελείται από όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την επισκευή ενός μοντέλου σειράς iPhone 12 ή iPhone 13 και του iPhone SE τρίτης γενιάς, και αυτό το κιτ είναι αρκετά μεγάλο.

    Στον ιστότοπό της Self Service Repair, η Apple λέει ότι τα κιτ ενοικίασης περιλαμβάνουν δύο βαλίστες, η μία ζυγίζει 43 λίβρες και η άλλη ζυγίζει 36 λίβρες. Στοιβαγμένες η μία πάνω στην άλλη, οι θήκες θα έχουν πλάτος 20 ίντσες και ύψος 47 ίντσες. Ευτυχώς, και οι δύο περιπτώσεις περιλαμβάνουν τροχούς για εύκολη μεταφορά.

    Στον ιστότοπο, η Apple περιγράφει λεπτομερώς τι έρχεται μέσα σε κάθε θήκη, συμπεριλαμβανομένης μιας μπαταρίας και οθόνης, προστατευτικών καλυμμάτων και κατσαβιδιών. Για επισκευές του iPhone SE τρίτης γενιάς, οι πελάτες θα λάβουν μόνο μία θήκη με εργαλεία σχεδιασμένα ειδικά για το μικρότερο iPhone.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.