Η Apple πρόσφατα και κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της ανέφερε πως η ικανοποίηση των πελατών της είναι σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα, με το iPhone X να απολαμβάνει ένα ποσοστό 97% ικανοποίησης από τους χρήστες του.

Την ίδια ικανοποίηση όμως δεν φαίνεται να έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας αστέρας του NBA εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το iPhone του μέσα από το Twitter.

Tις τελευταίες μέρες που ξεκουράζεται μετά τον αποκλεισμό των Milwaukee Bucks από τα Playoffs, ξόδεψε αρκετές ώρες στο Instagram και πραγματοποίησε αρκετά livestreams στα οποία εμφάνισε πρόβλημα η κάμερα του iPhone του, με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει το ποτήρι για τον ίδιο και να της τα “χώσει” δημοσίως.

Μετά επίσης ακολούθησαν και άλλα tweet όπου και αναφέρει πως αλλάζει στρατόπεδο και πάει σε αυτό του Android και της Samsung.

Όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι μέρος μιας marketing συμφωνίας του Αντετοκούνμπο με τον Κορεατικό κολοσσό αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ακόμη κάτι.

Εμείς απλά να ευχηθούμε στον Γιάννη καλή ξεκούραση και καλό κουράγιο με το blootware της Sammy, το TouchWiz της και τις αναβαθμίσεις της νέας του συσκευής!!!