Τα επόμενης γενιάς μοντέλα iPad Pro της Apple θα είναι εξοπλισμένα με δύο μπροστινές κάμερες, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.
Στο σημερινό ενημερωτικό δελτίο του Power On, ο Gurman δήλωσε ότι τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro με το chip M5 θα διαθέτουν κάμερες τόσο για κατακόρυφο όσο και για οριζόντιο προσανατολισμό, επιτρέποντάς σας να τραβάτε φωτογραφίες και να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τον προσανατολισμό της συσκευής.

Τα τρέχοντα μοντέλα iPad Pro με το τσιπ M4 διαθέτουν μία μόνο εμπρόσθια κάμερα που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε οριζόντιο προσανατολισμό.
Το Face ID λειτουργεί ήδη σε οποιονδήποτε προσανατολισμό στο iPad Pro.
Αφού αναβαθμίστηκε με οθόνη OLED και πολύ λεπτότερο σχεδιασμό πέρυσι, το iPad Pro πιθανότατα θα λάβει σχετικά μικρότερες αναβαθμίσεις φέτος. Προς το παρόν, οι βασικές φημολογούμενες αλλαγές περιλαμβάνουν το chip M5 και τις διπλές μπροστινές κάμερες.
Πέρυσι, ο αναλυτής της αλυσίδας εφοδιασμού της Apple, Ming-Chi Kuo, δήλωσε ότι τα μοντέλα iPad Pro με τσιπ M5 θα μπουν σε μαζική παραγωγή το δεύτερο εξάμηνο του 2025. Τα τρέχοντα μοντέλα iPad Pro με το τσιπ M4 κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2024 και η Apple συνήθως ενημερώνει το iPad Pro σε έναν κύκλο περίπου 18 μηνών, οπότε τα επόμενα μοντέλα θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.
Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε Facebook, Twitter, Instagram, και YouTube.