Thursday, March 6, 2025

Περισσότεροι από 34,000 χρήστες ήδη έχουν κάνει jailbreak με το Electra1131

-

Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από την στιγμή που η ομάδα της Electra έδωσε σε κυκλοφορία το jailbreak εργαλείο της για τις συσκευές με εγκατεστημένη την iOS 11.2-11.3.1, και ήδη περισσότεροι από 34,000 χρήστες έχουν κάνει jailbreak την συσκευή τους με αυτό το εργαλείο.

Τα στατιστικά αυτά εμφανίζονται σε έναν μετρητή που έχει βάλει η ομάδα στο κάτω μέρος του Electra website.

Η επιτυχία αυτή δείχνει πως υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον από τους χρήστες για το jailbreaking και αν μη τι άλλο είναι μια ανάσα για την jailbreak κοινότητα.

Dimitris Georgoulas
Dimitris Georgoulas
O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

FOLLOW US

0FansLike
3,913FollowersFollow
22,200SubscribersSubscribe
spot_img

Related Stories