Χθες είχαμε μια απεικόνιση ενός δεύτερου πιθανού iPhone 11 πρωτότυπου με μια διαφορετική διάταξη φακών στο πίσω μέρος και ένα μικρότερο notch. Σήμερα το ίδιο blog το CompareRaja μαζί με το OnLeaks αναφέρουν πως το iPhone 11 θα έρθει με μια 10MP selfie κάμερα, ότι μάλλον θα κρατήσει την lightning θύρα, ενώ προσφέρει και κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο iPhone της Apple.

Είχαμε δει τα πρώτα iPhone 11 renders που είχαν βασιστεί σε μια πρωτότυπη συσκευή από πληροφορίες του OnLeaks που κοινοποιήθηκαν στο Digit.in. Εκεί είχαμε το επόμενης γενιάς iPhone με ένα σύστημα τριών φακών στο πίσω μέρος αλλά με μια μεγάλη τετράγωνη και ασύμμετρη με τον υπόλοιπο σχεδιασμό θέση που δεν άρεσαν σε πολλούς.

Χθες είδαμε ένα νεότερο render που υποστήριζε και αυτό πως είναι βασισμένο σε μια πρωτότυπη συσκευή της Apple. Αυτή την φορά το OnLeaks συνεργάστηκε με το CompareRaja και το render ήταν πιο ικανοποιητικό στο μάτι αλλά και πάλι φαίνεται να μην είναι τόσο ρεαλιστικό. Σε αυτό είχαμε το τριπλό σύστημα φακών στο κέντρο.

Σήμερα το, CompareRaja (via OnLeaks) υποστηρίζει πως έχει περισσότερες πληροφορίες για το iPhone 11. Το μεγαλύτερο νέο είναι πως η συσκευή αυτή θα ενσωματώσει μια 10MP κάμερα selfie.

Περισσότερες πληροφορίες για την κάμερα αναφέρουν πως οι αισθητήρες πίσω θα είναι στα 14MP και 10MP τονίζοντας βέβαια πως ακόμη δεν γνωρίζει πληροφορίες για τον τρίτο αισθητήρα κάμερας που θα προστεθεί.

Τα τωρινά iPhone XS έχουν δύο 12MP αισθητήρες και έτσι μια πιθανότητα είναι πως το iPhone 11 με το τριπλό σύστημα φακών θα έχει δύο των 14MP και έναν των 10MP.

Στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζουμε πως το iPhone 11 μπορεί να παραμείνει με την Lightning θύρα παρά το γεγονός πως ακούμε όλο και πιο συχνά την φήμη πως η Apple θα φέρει στα 2019 iPhones της την USB-C συνδεσμολογία.

Τέλος το δημοσίευμα αναφέρει πως το iPhone 11 θα έχει και κάποιες εσωτερικές αλλαγές στον σχεδιασμό του μέσα σε αυτές και μια επανατοποθέτηση της θέσης της μπαταρίας και της μητρικής πλακέτας και αυτό εξαιτίας των αλλαγών στην πίσω κάμερα της συσκευής.