Η Apple μοιράστηκε σήμερα μια νέα ταινία μικρού μήκους στη συνεχιζόμενη σειρά Shot on iPhone, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας το τελευταίο μοντέλο iPhone 16 Pro για σκοπούς γυρισμάτων. Στο βίντεο, με τίτλο “Big Man”, πρωταγωνιστεί ο Βρετανός ράπερ Michael “Stormzy” Omari.
Η μίνι ταινία παρουσιάζει τον Stormzy ως Tenzman, έναν ξεπεσμένο, κουρασμένο από τον κόσμο μουσικό που συναντά δύο χαρούμενα παιδιά. Οι τρεις τους ξεκινούν ένα ταξίδι που τελικά εμπνέει τον Tenzman να δημιουργήσει νέα μουσική. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Aneil Karia, γνωστό για τις ταινίες Surge και The Long Goodbye.
Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε Facebook, Twitter, Instagram, και YouTube.