Μέσα στην περίοδο τον εορτών ο tihmstar συνέχισε την δουλειά του με 32 bit συσκευές και με ένα jailbreak εργαλείο για αυτές που έχουν εγκατεστημένο το iOS 10 – 10.3.3.

Το jailbreak εργαλείο έχει γίνει τεστ από τον ίδιο τον προγραμματιστή σε ένα iPhone5,2 με iOS 10.3.3 αλλά το exploit που υπάρχει για αυτό τεχνικά θα πρέπει να λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις του iOS 10 λογισμικού.

Αν θέλετε να κάνετε λήψη της πρώτης αυτής έκδοσης θα πρέπει να πάτε στο επίσημο h3lix website.  Το εργαλείο γίνεται λήψη ως είθισται σε .ipa φάκελο και εν συνεχεία θα πρέπει να κάνετε side load με το Cydia Impactor.

Να τονίσουμε πως αυτή είναι η πρώτη κυκλοφορία – έκδοση και έχει δοκιμαστεί μόνο σε μια συσκευή μέχρι και σήμερα.

Φυσικά αν προχωρήσετε με το jailbreak αυτό να είστε προσεχτικοί και να κάνετε ένα back up της συσκευής σας. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο ότι όλα λειτουργούν ομαλά σε iPhone 5, iPhone 5c και iPad.

Τέλος να αναφέρουμε πως το εργαλείο είναι semi-untethered. Ίσως αυτό το εργαλείο να δώσει νέα πνοή στην jailbreak κοινότητα και σύντομα να έχουμε και ένα αντίστοιχο για 64-bit 10.3.x jailbreak, ένα iOS 11 jailbreak, και ίσως ακόμη και ένα tvOS 11 jailbreak.

Αν λοιπόν έχετε μια 32 bit συσκευή στο σπίτι σας και θέλετε τώρα στις γιορτές να κάνετε κάποια πειράματα κάντε λήψη το εν λόγω jailbreak εργαλείο και καλό jailbreaking!!