Η Apple συνεχίζει να διαρρέει πληροφορίες για επερχόμενα προϊόντα της και όχι μόνο μέσα από τις beta εκδόσεις των επερχόμενων λογισμικών της. Ήδη σας παρουσιάσαμε ένα screenshot της iOS 13 beta 7 που δείχνει πως το επερχόμενο iPhone event θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το iHelpBR βρήκε επιπλέον πως νέα Apple Watch μοντέλα έρχονται σύντομα.

Οι εικόνες που αποκαλύφτηκαν δείχνουν πως η Apple θα λανσάρει ένα ceramic Apple Watch καθώς και ένα titanium Apple Watch. Η Apple έχει πουλήσει Apple Watch με κεραμικό σασί στο παρελθόν αλλά όχι με την έλευση του Series 4 μοντέλου. Σε ότι αφορά τώρα το τιτάνιο αυτό είναι μια εντελώς νέα κατεύθυνση για το σασί των Apple Watch.

Για να καταλάβετε καλύτερα την παραπάνω εικόνα αναφέρουμε πως το λογισμικό του Apple Watch αναπαράγει ένα animation την πρώτη φορά που γίνεται set up μιμούμενο το πίσω μέρος του σχεδιασμού του Apple Watch.

Οι φωτογραφίες αφορούν ξεκάθαρα 44mm οθόνες αλλά το iHelpBR βρήκε και αντίστοιχες για 40mm οθόνες. Έτσι επιβεβαιώνεται αυτό που περιμέναμε και που ήταν ότι τα νέα Apple Watch θα έχουν το ίδιο μέγεθος σασί με τα Series 4.

Η Apple παρουσίασε μια κεραμική έκδοση για το Apple Watch στα Series 2 και σε λευκό χρώμα ενώ στα Series 3 είχαμε κάτι αντίστοιχο σε γκρι χρωματισμό. Στα Series 4 η Apple δεν έχει δώσει κάποια τέτοια επιλογή.

Σε ότι αφορά το τιτάνιο η Apple δεν έχει παρουσιάσει κάποιο προϊόν της με αυτό το υλικό πέρα από την Apple Card. Ίσως η εταιρεία να πιστεύει πως το υλικό αυτό έρχεται πλέον στην μόδα μετά από χρόνια χρήσης του γυαλιού και του αλουμινίου.