Η ανακοίνωση των νέω Apple Watch μοντέλων και bands το οποία ξεκινούν την κυκλοφορία τους από σήμερα

0
197

new-apple-watch-models

Η Apple ξεκίνησε το πολυαναμενόμενο event με ονομασία “Hey Siri”, μόλις πριν από λίγα λεπτά και η ομιλία ξεκίνησε με την αναφορά στο Appel Watch. Η εταιρεία ανακοίνωσε αρκετές νέες εφαρμογές που έρχονται στο Apple Watch, συμπεριλαμβανομένης και της εφαρμογής Facebook Messenger, την εφαρμογή της κάμερας GoPro και άλλες αρκέτα καλές εφαρμογές, όπως είναι αυτή της AirStrip, η οποία υπόσχεται να αλλάξει αρκετά πράγματα στον τομέα της υγείας.

Παράλληλα, με την παρουσίαση των νέω εφαρμογών, η Apple ανακοίνωσε τα νέα μοντέλα για το Apple Watch και τα διαφορετικά χρώματα για το λουρί που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο κάθε χρήστης. Πιθανότατα, η πιο ενδιαφέρουσα ανακοίνωση ήταν εκείνη του μοντέλου Apple Watch Hermes, το οποίο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία σχεδιασμού, Hermes. Υπάρχουν, ωστόσο, και νέα χρώματα για τα καινούρια μοντέλα Apple Watch, όπως είναι αυτό του rose gold.

Hermes-Apple-Watch

rose-gold-apple-watch-sport

 

Όπως ανέφεραν και διάφορες πριν από το event, η Apple ανακοίνωσε και τα νέο χρώματα για τα διάφορα bands που μπορούν να αγοράσουν οι χρήστες.

new-Apple-Watch-bands

Η τιμή των νέων bands θα είναι η ίδια με αυτή των bands που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά, και η κυκλοφορία τους θα ξεκινήσει από σήμερα σε 24 χώρες. Τέλος, η Apple ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του watchOS 2, η οποία θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στις 16 Σεπτεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα, μόνο από το AppleWorldHellas!

Previous article“tvOS” το όνομα της πλατφόρμας του νέου Apple TV;
Next articleTo iPad Pro ήρθε για να κυριαρχήσει
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone XS Max και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.