Jump to content

iMarilina

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Έκανε εγγραφή

  • Ενεργός

Δημοσιεύσεις posted by iMarilina


  1. 14 minutes ago, Νίκος said:

    Καλημέρα , δεν δίνει για τον απλούστατο λόγο,πως οι περισσότεροι έχουν ανταπτορα!!!!! Εγώ προσωπικά έχω οκτώ άρα τι να το κάνω ένα ακόμα!! Και όποιος έχει iPhone σίγουρα έχει και κάτι άλλο της Apple, άρα;

    Κάνεις λάθος σε αυτό. Ειδικά με τις αλλαγές στα πιο νέα μοντέλα. Κατ’αρχας δεν έχει σώνει και καλά κάποιος κι άλλα της apple, δεύτερον ναι κι εγώ έχω και iPad Pro καινούριο με usb c to usb c, και XS Max με lightning to usb και ένα ωραίο MacBook Air 2013 στο οποίο δε μπορώ να συνδέσω το iPad Pro 2020 σε θύρα γιατί δεν έχει usb c. Άρα δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.


  2. Δεν θα το έλεγα τόσο έλλειψη φαντασίας ο σχεδιασμός είναι πανομοιότυπος των iPad Pro που κέρδισε τους πάντες - εξάλλου πλέον πόσο καινοτομία να φέρεις σε ένα smartphone στην εμφάνιση χωρίς να γίνεις γραφικός; Ναι ισχύει αντίο φορτιστές και ακουστικά αλλά μεταξύ μας και εγώ και πολλοί άλλοι μια ζωή μέσα στις συσκευασίες τα αφήνουμε....

    Αλήθεια; Αφήνεις το φορτιστή μες τη συσκευασία; Τι μοντέλο;


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  3. Καλησπέρα σε όλους! Μετά από 6 χρόνια περίπου αποχής είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως η έκδοση 3.0.0 του iTichu είναι πλέον διαθέσιμη στο App Store. Την εφαρμογή την έχω ξαναγράψει εντελώς από το μηδέν. Όλη η λειτουργικότητα έχει παραμείνει η ίδια, έχοντας κάνει σαφώς τις απαραίτητες σχεδιαστικές αλλαγές όπου χρειαζόταν τόσο για την υποστήριξη των τελευταίων iPhone όσο και για το Dark Mode του iOS 13. Από την στιγμή που εφαρμογή ξαναγράφτηκε από την αρχή, πλέον είναι πολύ πιο εύκολο να προστεθούν κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχουν ζητήσει οι χρήστες όλα αυτά τα χρόνια. Θα χαρώ να ακούσω τα σχόλιά σας για την εφαρμογή. Την εφαρμογή μπορείτε να την καταβάσετε από εδώ. Ακολουθούν μερικά screenshot.

    iTichuImage1.pngiTichuImage2.pngiTichuImage3.pngiTichuImage4.png


    Τέλεια θα τη δοκιμάσω σύντομα! Καλοτάξιδη και πάλι.


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  4. Δεν είμαι το ερευνητικό κέντρο της Apple για να ξέρω.

    Από την άλλη αν δεν έχουν τρόπο να το ξέρουν δεν χάθηκε ο κόσμος. Ας λένε ξεκάθαρα στο κόσμο ότι το κινητό δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το νερό διότι μετά δεν θα το υποστηρίζουμε και θα χάνετε την εγγύηση σας. Όμορφα και σταράτα.

    Όχι να μας διαφημίζουν νερά και αδιαβροχοποθησεις.
    Τι αδιαβροχοποιηση είναι αυτή που στο service δεν υποστηρίζετε ;


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

    Νομίζω σου απάντησε στην ερώτηση αυτή η ανάρτηση του Μανώλη η αρχική.


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Like 1

  5. Συγνώμη πως ακριβώς θα ξέρει η εταιρία αν εσύ βουτηξες στα 4 μέτρα για 55 λεπτά; Και πως θα αποδείξεις εσυ στην εταιρία ότι συμμορφώθηκες και βουτηξες στο 1.5 μέτρο για 25 λεπτά και παρόλα αυτά έχεις ζημιά νερού;


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro




  6. Συμφωνώ πολύ με το σκεπτικό σου περί ορθής χρήσης του κινητού.
    Το ίδιο κάνω και εγώ προσέχω.

    Διαφωνώ όμως με την πολιτική της Apple που την ιδια στιγμή ταυτόχρονα από την μια διαφημίζει ότι είναι water resistance από την άλλη στη πράξη όταν ο αισθητήρας δείξει επαφή με νερό δεν το καλύπτουν στην εγγύηση.
    Δεν αυτοαναιρείται η Apple με αυτά τα αντίθετα που κάνει ;

    (μου έπεσε νερό κατά λάθος στο τραπέζι που είχα το «αδιάβροχο» κινητό , το σκούπισα και όλα καλά δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα λόγω νερού. Μετά από ένα έτος και κάτι μήνες πήγα σε αντιπρόσωπο για αλλαγή μπαταρίας εντος της εγγύησης 2ετιας και επειδή ο αισθητήρας έδειχνε επαφή με νερό δεν την άλλαζαν ήθελαν να πληρώσω για ανακατασκευασμένο. )
    Κρίμα και άδικο πιστεύω.




    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

    Όχι δεν θεωρώ λάθος ακριβώς γιατί δε μπορεί να ξέρει η Apple αν ο Μήτσος θα πέσει μες τη θάλασσα και θα κάτσει μες το νερό με το κινητό 1 ώρα αντί μισή.


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  7. είναι κοροϊδία κατά την άποψη μου , να σου λένε ότι είναι αδιάβροχο , αλλά στην εγγύηση δεν στο καλύπτουμε .... ή είναι και εγγυάσαι για αυτό κυρια apple ή δεν είναι...

    μαρρκετινίστικα κόλπα θεωρώ τα ip67 ip68 αδιάβροχο και καλά !!!  αφού ουσιαστικά αν το βάλω σε ένα ποτήρι με νερό για 15' μετά δεν με καλύπτει κανείς άμα χαλάσει.... 

     

    Γιατί; Είναι καλο να υπάρχει σε περίπτωση που ξεχαστείς και βουτήξεις, που πέσεις μες το νερό (έχει τύχει σε φίλο που βούτηξε με το iphone 5 μες την τσέπη του μαγιό πχ), να πέσει μες το νεροχυτη, την τουαλέτα κλπ (μακριά από μας!) Από κει και πέρα τόση πρεμούρα έχουμε να βάλουμε τόσο ακριβές συσκευές μες το νερό να φωτογραφηθούμε; Έστω μια από τις αδιάβροχες σακούλες ρε παιδί μου. Εγώ και στα 100 μέτρα να έλεγε ότι μπορεί να μπει, δεν υπήρχε περίπτωση να το έχω ούτε κοντά σε νερό.

     

     

    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

    • Like 1
  8. Refurbished




    Το ίδιο δεν λέμε ; Ή κάτι δεν καταλαβαινω σωστά ;



    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

    Το ίδιο λέτε επι της ουσίας. Το θέμα είναι ότι ο φίλος θέλει να βρει να αγοράσει refurbished, όχι να δώσει ελαττωματική συσκευή, αυτό είναι πιο δύσκολο.


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Like 1
  9. Refurbished


    ανακατασκευασμένο, λόγο κόστους; θέλεις να το πάρεις;

    Εγώ θα έλεγα καλύτερα μεταχειρισμένο αν είναι λόγω κόστους. Δε θα βρει έτσι κι αλλιώς εδώ ανακατασκευασμένα από μαγαζί για πώληση.


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  10. Αγορά νέου iPhone


    Το σκέφτομαι και αυτό. Θα πάω από 5 του μήνα στην iStorm να τα δω από κοντά. Και θα αποφασίσω ανάλογα. Το σκεπτικό μου με το Watch είναι άκυρο; Δε χρησμοποιείς λιγότερο το κινητό; 

    Όχι XR. Καλύτερα XS


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  11. Refurbished


    Καλημέρα [mention=535]Sakis04[/mention], τι εννοείς refurbished ? Μεταχειρισμένο ?

    Refurbished εννοεί μεταχειρισμένο το οποίο έχει αλλαγμένα καπάκια, μπαταρία, έχει περάσει έλεγχο από την Apple και έχει αλλαχθεί το ΙΜΕΙ του.

     

     

    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.