Jump to content

iYannis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Έκανε εγγραφή

  • Ενεργός

Δημοσιεύσεις posted by iYannis


  1. Ιδιοκτητης Mac Pro 3.1 early 2008 που φορούσε 2 καρτες γραφικών μια NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB και μια ATI Radeon HD 2600 XT 256MB  με 3 οθόνες. 2 στην NVIDIA και μια στην ATI Radeon.  Κάποια στιγμη το συστημα μου πσρουσιαζει και μια τεταρτη stealτh οθόνη, με την οποια δεν ασχολουμαι. Ξαφνικα βγαίνει εκτος η καρτα NVIDIA η οποία όμως έχει επάνω της τις 2 απο τις 3 οθονες. 
    Μετα την αφαίρεση της και με μια πλέον καρτα την ATI Radeon, ΔΕΝ μπορώ να έχω και τις 2 dvi της κάρτας. Άν έχει φορεμένα 2 καλώδια dvi δίνει 2 οθόνες μια την κανονική και μια την  stealτh.
    Αν έχει μονον ενα dvi καλωδιο φορεμένο δίνη φυσικά ΜΟΝΟΝ μια οθονη. Φυσικά αυτό ισχύει και για τις 2 dvi εναλλάξ.
    Όποια βοήθεια δεκτή


  2. Για να καταλάβεις τι είναι η συσκευή σου δες στο Ρυθμίσεις>Γενικά>Σχετικά>Μοντελο

    -Αν το serial έχει το γράμμα M είναι Brand new device 

    -Αν το  serial έχει το γράμμα F είναι Refurbished device  

    -Αν το serial έχει το γράμμα Ν είναι Replacement device

    -Αν το serial έχει το γράμμα Ρ είναι Personalized device


  3. On 29/10/2020 at 12:51 ΜΜ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΟΝΙΜΑΚΗΣ είπε:

    Καλησπέρα σας υπάρχει κάποια εφαρμογή από το ελληνικό κράτος  ιχνηλάτησης επαφών COVID-19? 

    Υπάρχει αλλά προς το παρόν είναι σε προχωρημένη φάση beta και θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες

    IMG_2557.jpg

    IMG_2555.PNG

    • Like 1
    • Thanks 1

  4. 4 λεπτά ago, Mironas_GRx είπε:

    Οστόσο έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος την πρώτη ημέρα (16/10/2020) στον Κωτσόβολο για το iPhone 12 64gb σε μπλε χρώμα!
    Την επόμενη ημέρα με πήραν τηλέφωνο και μου λένε; Καλημέρα σας, είδαμε το ενδιαφέρον σας και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι συσκεύες θα είναι διαθέσιμες προς παραλαβή στις 30/10/2020 και αν μπορείτε περάστε να δώσετε μια προκαταβολή για να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας...
    Της λέω εκείνης της κυρίας...Είστε σίγουρη πως θα παραλάβω 30/10;;; Μου λέει μάλιστα!
    Πάω και εγώ στις 19/10 δίνω προκαταβολή και μου το λένε και στο ταμείο για 30/10!
    Φτάνει η Παρασκευή που μας πέρασε 30/10 παίρνω τηλέφωνο γιατί είχα μείνει στην ημερομηνία που μου είχαν πει και με ύφος μου λενε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σας είπε συνάδελφος μας αυτή την ημερομηνία για παράδοση!
    6/11 πιθανή ημερομηνία μου είπε και μετά έγινε 20/11 όσοι έχουν κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος και έχουν δώσει προκαταβολή!
    Εμένα κάτι  μου λέει πως έμπλεξα με αυτούς και δεν θα μου κάνουν παράδοση ούτε 20/11 με την δικαιολογία ότι έφεραν λίγα κομμάτια!
    Αναμένουμε...

    Δυστυχώς είναι γνωστή η τακτική αυτού του πολυκαταστήματος. Αν έχεις κάτι γραμμένο από όλη αυτή την συνδιαλλαγή, σου προτείνω να απευθυνθείς στην προστασία καταναλωτή και στον Συνήγορο του Καταναλωτή


  5. 2 ώρες πριν, iDimitris είπε:

    Καθυστερήσεις φαίνεται πως θα έχει οι διάθεση των νέων iPhone 12 στην χώρα μας. Αρχικά η ενημέρωση, ανεπίσημα τουλάχιστον, ήταν πως οι προ παραγγελίες θα ξεκινούσαν αύριο 30 Οκτωβρίου για τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro κάτι όμως που μάλλον δεν θα συμβεί. Ένας από τους λόγους είναι πως η Apple φαίνεται αρχικά να δίνει μεγαλύτερο βάρος σε χώρες που μπορούν να υποστηρίξουν 5G δίκτυα.

    Επίσης να υπενθυμίσουμε πως από την στιγμή του ανοίγματος των προ παραγγελιών θα χρειαστεί μια επιπλέον εβδομάδα έτσι ώστε κάποιες από αυτές να ξεκινήσουν να εκτελούνται και να φτάνουν στους καταναλωτές.

    Αυτή την στιγμή λοιπόν διαμορφώνονται δύο σενάρια για την αγορά της Ελλάδας που μένει να δούμε αν επαληθευτούν:

    To πρώτο σενάριο θέλει τις προ παραγγελίες των iPhone 12 και iPhone 12 Pro να ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου και η επίσημη διάθεση τους να γίνεται στην αγορά της Ελλάδας σε περιορισμένο πάντα αριθμό τεμαχίων στις 13 Νοεμβρίου. Αυτό θα σημαίνει πως οι προ παραγγελίες για τα iPhone 12 mini και iPhone 12 Pro Max θα ανοίξουν στις 27 Νοεμβρίου και η διάθεση τους θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου.

    Το δεύτερο σενάριο σημαίνει ακόμη μεγαλύτερες καθυστερήσεις μιας και θέλει τις προ παραγγελίες των iPhone 12 και iPhone 12 Pro να ανοίγουν στις 13 Νοεμβρίου και η επίσημη διάθεση στην αγορά να γίνεται στις 27 Νοεμβρίου. Αυτό θα σημαίνει αυτόματα πως στις 4 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν οι προ παραγγελίες για τα iPhone 12 mini και iPhone 12 Pro Max με διάθεση των συσκευών αυτών στην χώρα μας στις 11 Δεκεμβρίου.

    Δεν θα συμφωνήσω με τις ημερομηνίες σου.... 


  6. Η διαχείριση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι στην πολιτική του κάθε καταστήματος δυστυχώς. Επίσημα για Ελλάδα όλα τα μοντέλα iPhone 12 και τα τέσσερα θα έλθουν την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου με αρχή επίσημης προπαραγγελίας  την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.   Το μεγάλο πρόβλημα θα είναι η μικρή ποσότητα κινητών που θα έλθουν Ελλάδα.


  7. 6 ώρες πριν, TheSpace είπε:

    @iYannis Αυτό πρέπει να ήταν ένα από τα τελευταία PPC το 2005 σωστά; Αν έχει κάρτα γραφικών Nvidia και όχι ATi δυστυχώς δεν θα τρέχει MorphOS , και νομίζω ούτε Classic 9. Ψάχνω πιο παλιά μηχανήματα. Ωστόσο αν δεν θες να το γράψεις εδώ στείλε μου μια προσφορά σε μήνυμα! 

    Όντως είναι το τελευταίο PPC της σειράς PowerBook, με κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce FX Go5200 (4X AGP) με 64 MB  DDR SDRAM, όχι δεν τρέχει MorphOS, αλλά τρέχει Classic 9. Δεν μπορεί να bootάρει σε Classic 9 αλλά τρέχει εφαρμογές σε περιβάλον Classic 9 περισσότερα....

    Από ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα η τρέχουσα τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 150€ σήμερα που μιλάμε, την στιγμή πού εγώ αρχές του 2006 τον αγόρασα 2899 €.
    Θεωρώ οτι είναι τραγικά λίγα, και ότι στο μέλλον αυτά τα μοντέλα θα αποκτήσουν συλλεκτική αξία, τουλαχιστον αυτά που είναι λειτουργικά πλήρως και σε άψογη κατάσταση όπως το δικό μου. Συνεπώς αποφάφισα να το κρατήσω. 

  8. Hand washing Apple Watch 3


    11 ώρες πριν, iMarilina είπε:

    Τώρα συγνώμη που ρωταω αλλά αλήθεια χρειάζεστε λειτουργία που να σας θυμίζει να πλένετε τα χέρια σας ή να καταγράφει αυτό το πράγμα;


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

    Δεν σου υπενθυμίζει να πλένεις τα χέρια σου.  Απλά με το που αρχίζεις να τα πλένεις όποτε είναι αυτό (που πρέπει να είναι συχνά...) αρχίζει ένα countdown 20 δευτερολέπτων, που βάσει ιατρικών οδηγιων είναι ικανός χρόνος απολύμανσης των χεριών


  9. 23 ώρες πριν, fotis.filopoulos είπε:

    Πηγαίνοντας κοντά στο pos και βάλεις το ποσό πρώτα στο pos ,μετά πατάω διπλό κλικ στο τηλέφωνο ενώ είναι κλειδωμένο ,βγαίνει η κάρτα ,βάζω δακτυλικό Αποτύπωμα και περιμένω αλλά δεν προχωράει η διαδικασία. 

    Σου εμφανίζεται αυτό κάτω από την κάρτα ?

    a_pay.jpg


  10. On 31/7/2020 at 1:05 ΠΜ, fotis.filopoulos είπε:

    Καλησπέρα. Έχω το 7 plus και έχω περάσει κάρτες της alpha bank στο wallet.Προσπαθω να πληρώσω σε pos και δεν μπορώ.Κανω κάτι λάθος;έχω δοκιμάσει σε 3 διαφορετικά pos αλλά τίποτα.Μπορειτε να με βοηθήσετε ;

     

     

    Πως ακριβώς ενεργοποιείς το Apple Pay για να πληρώσεις και λες ότι δεν λειτουργεί ?


To #1 ενημερωτικό site για την Apple στην Ελλάδα

Σας προσφέρουμε όλα τα τελευταία νέα, φήμες και βίντεο για iPhone / iPad / Mac / Apple Watch / Apple TV.


Latest Blog News

×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Important Information

Το appleworldhellas.com χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.