Tuesday, August 11, 2020

D-Link | Αυτό είναι το ολοκληρωμένo σύστημα Wi-Fi τεχνολογίας Mesh για συνεχές Internet στο σπίτι

Η D-Link, παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες του «smart home» και δικτύωσης, ανακοίνωσε την τελευταία προσθήκη της στη σειρά Wi-Fi Covr τεχνολογίας Mesh, το ολοκληρωμένο Wi-Fi σύστημα AC1200 Dual-Band για την κάλυψη ολόκληρου του σπιτιού  (COVR-1102). Το πρώτο σύστημα με Wi-Fi πιστοποίηση EasyMesh της D-Link, προσφέρει Wi-Fi συνδεσιμότητα χωρίς διακοπές σε όλο το σπίτι, παρέχοντας ταυτόχρονα την ευελιξία επέκτασης της κάλυψης, προσθέτοντας απλώς άλλη μία πιστοποιημένη συσκευή EasyMesh™. Το COVR-1102 υποστηρίζει το τελευταίο πρότυπο ασφάλειας Wi-Fi WPA3, το οποίο προσφέρει βελτιωμένη προστασία των κωδικών πρόσβασης και ευκολότερη και ασφαλέστερη εγκατάσταση των έξυπνων οικιακών συσκευών IoT στο οικιακό δίκτυο Wi-Fi.

Ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις συνδεσιμότητας του οικιακού δικτύου, το COVR-1102 διαθέτει δύο πομπούς Covr που παρέχουν αδιάκοπη κάλυψη Wi-Fi σε χώρο έως και 325 τετραγωνικών μέτρων για ένα μεγάλο αριθμό συσκευών. Μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος Mesh Wi-Fi της D-Link, που υποστηρίζει δύο μπάντες και προσφέρει κάλυψη Wi-Fi με ταχύτητες που αγγίζουν τα 1.200 Mbps, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις χωρίς διακοπές, να κάνουν stream HD βίντεο ταυτόχρονα, από πολλές συσκευές ή/και να απολαύσουν παιχνίδια σε όποιο σημείο του σπιτιού κι αν βρίσκονται.

Διαθέτοντας τεχνολογία πολλαπλών χρηστών MIMO (MU-MIMO), το COVR-1102 μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει δεδομένα ταυτόχρονα από διαφορετικές συσκευές με στόχο την αύξηση της ταχύτητας και της απόδοσης. Μέσω της έξυπνης λειτουργίας του Smart Roaming, το COVR-1102 σαρώνει συνεχώς το χώρο για να δώσει το πιο αξιόπιστο σήμα Wi-Fi σε κάθε συσκευή, συνδέοντάς τες χωρίς διακοπές ή πτώση της ταχύτητας μεταφοράς των δεδομένων.

Το COVR-1102 υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο μέσω του Amazon Alexa και του Google Assistant, παρέχοντας στους χρήστες “hands-free” έλεγχο του σπιτιού τους. Η ρύθμιση και εγκατάσταση της συσκευής είναι εύκολη και γρήγορη μέσω της δωρεάν εφαρμογής της D-Link, διαθέσιμη για συσκευές συμβατές με Android ή iOS.

Αν οι ανάγκες διασύνδεσης του χώρου υπερβαίνουν τα 325 τ.μ., το AC1200 Dual Band ολοκληρωμένο σύστημα Wi-Fi τεχνολογίας Mesh είναι επίσης διαθέσιμο ως πακέτο των τριών πομπών (COVR-1103), παρέχοντας τη δυνατότητα κάλυψης έως και 464 τετραγωνικών μέτρων.

Διαθεσιμότητα και τιμή

To ολοκληρωμένο Mesh Wi-Fi AC1200 Dual Band σύστημα της D-Link  με δύο πομπούς (COVR-1102) διατίθεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής 102,99€ ενώ το σύστημα με τους 3 πομπούς (COVR-1103) διατίθεται με προτεινέμενη τιμή λιανικής 155,99€.

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία από μικρό παιδί. Αγαπημένη του συσκευή είναι το Apple Watch του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά.

Η Caviar ανακοίνωσε το πανάκριβο SpaceX limited edition iPhone 12 | Βίντεο

Η τεχνολογική εταιρεία πολυτελείας Caviar παρουσίασε την νέα σειρά περιορισμένη διαθεσιμότητας που θα δημιουργήσει και αφορά ένα iPhone 12 από τιτάνιο που...

Πώς να εγκαταστήσετε την watchOS 7 public beta

Για πρώτη φορά μια publlic beta έρχεται για το Apple Watch λογισμικό. Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε τεστ σε όλα τα νέα...

Η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη public beta του watchOS 7 σε Apple Watch χρήστες

Η Apple και επίσημα κυκλοφόρησε την πρώτη public beta του watchOS 7 για τους Apple Watch χρήστες. Αν λοιπόν είστε ένας Apple...

Ο Tim Cook μπαίνει στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων καθώς η αξία της Apple πλησιάζει...

Ο CEO της Apple Tim Cook και επίσημα έγινε δισεκατομμυριούχος σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Σύμφωνα με τα...

Δείτε το iPhone 12 Flip concept βίντεο

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα ενός Flip iPhone; Θα επιχειρήσει άραγε η Apple ποτέ ένα τέτοιο βήμα και αν ναι πως...

Kuo: Οι παγκόσμιες πωλήσεις του iPhone μπορεί να σημειώσουν πτώση μέχρι και 30% αν...

Αν η Apple αναγκαστεί να αφαιρέσει την Κινεζική εφαρμογή WeChat από το App Store παγκοσμίως, οι πωλήσεις του iPhone μπορεί να σημειώσουν...
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!