19.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple αναβάθμισε το 27-ιντσών iMac με νέους 10ης γενιάς Intel CPUs, T2 chip και μια 1080p webcam

    Η Apple αναβάθμισε την iMac γραμμή σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά τους. Η φημολογούμενη νέα σχεδίαση δεν ήρθε με την Apple να αναβαθμίζει τα 27 ιντσών μοντέλα της με νέους 10ης γενιάς Intel επεξεργαστές και μια νέα 1080p webcam.

    Η Apple επίσης έφερε ως στάνταρ τους SSDs σε όλη την γραμμή της ενώ ενσωμάτωσε και το T2 Chip. Το 21.5 ιντσών iMac μοντέλο επίσης δέχεται την SSD αναβάθμιση με την Fusion Drive επιλογή να γίνετε πλέον μόνο μέσω build-to-order.

    Σε ότι αφορά την ταχύτητα τα 2020 iMac έχουν όλα έναν 10ης γενιάς Intel επεξεργαστή με επιλογές για 6 ή 8 πυρήνες. Επίσης υπάρχει για πρώτη φορά και η επιλογή ενός 10 πυρήνων spec για πρώτη φορά σε αυτούς τους iMac. Η μέγιστη αναβάθμιση που μπορούν να δεχτούν στην RAM τους είναι τα 128 GB.

    O αποθηκευτικός χώρος πλέον είναι SSD και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 8 TB. Επιπλέον η Apple εισάγει επιτέλους και το T2 chip της στα iMac αυτά προσφέροντας έτσι καλύτερες ταχύτητες εγγραφής και όχι μόνο στους SSDs αυτούς. Το T2 chip επίσης έρχεται και με σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα της ασφάλειας.

    Εξωτερικά δεν έχουμε καμία απολύτως αλλαγή με την Apple να αναβαθμίζει την 27 ιντσών οθόνη των iMac αυτών με το True Tone χαρακτηριστικό.

    Τα 27 ιντσών iMacs πλέον έρχονται και με την ίδια 1080p FaceTime κάμερα των iMac Pro ενώ η εταιρεία αναβάθμιση και τα μικρόφωνα τους με αυτό που αποκαλεί “studio quality” σύστημα και που το είδαμε για πρώτη φόρα στα 16 ιντσών MacBook Pro πέρυσι.

    Το νέο 27 ιντσών iMac ξεκινάει από τα $1799 με specs 6 πυρήνων CPU, 8 GB RAM, Radeon Pro 5300 GPU, και 256 GB SSD.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.