Σε προηγούμενο δημοσίευμα μας σας είχαμε αναφέρει πως είχαμε την είδηση πως τα γυρίσματα μιας sequel ταινίας της επιτυχημένης Breaking Bad σειράς έχουν ολοκληρωθεί και μάλιστα με πρωτοφανή μυστικότητα από όλους.

Σήμερα το Netflix πραγματικά έριξε την βόμβα και προχώρησε την επίσημη ανακοίνωση της ταινίας αυτής δίνοντας μάλιστα και ένα πρώτο teaser. Ο τίτλος της είναι “El Camino: A Breaking Bad Movie” και το teaser της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο teaser έχουμε τον Skinny Pete που ήταν συνεργάτης του Jesse Pinkman και ο οποίος έχει συλληφθεί και ανακρίνεται από την δίωξη ναρκωτικών.

“Δεν έχω ιδέα που βρίσκεται. Δεν γνωρίζω προς τα που πηγαίνει…βόρεια, νότια, δυτικά, ανατολικά στο Μεξικό ή ακόμη και στο Φεγγάρι… δεν ξέρω… Ακόμη όμως και να ήξερα δεν θα σας έλεγα… Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σας βοηθήσω να βάλετε τον Jesse Pinkman στο κλουβί”

Το El Camino έρχεται δια χειρός του δημιουργού του Breaking Bad, Vince Gilligan, ο οποίος ανέλαβε τη σκηνοθεσία και το σενάριο.

Tο Netflix έδωσε στη δημοσιότητα και μια σύνοψη του άκρως αναμενόμενου φιλμ:

Στον απόηχο της δραματικής απόδρασής του από την σκλαβιά, ο Jesse θα πρέπει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του, ούτως ώστε να χτίσει κάποιο είδος μέλλον για τον ίδιο. 

Το El Camino: A Breaking Bad Movie θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 11 Οκτωβρίου.