Μια μέρα μετά τηνε επίσημη κυκλοφορία των iOS 12 και watchOS 5 η Apple σήμερα έδωσε στους προγραμματιστές της επόμενες beta εκδόσεις για τα iPhone, iPad, και Apple Watch. Έτσι λοιπόν τόσο η iOS 12.1 developer beta 1 και watchOS 5.1 developer beta 1 είναι πλέον διαθέσιμες για τεστ. Η tvOS 12.1 developer beta 1 έγινε επίσης διαθέσιμη.
Οι νέες αυτές εκδόσεις είναι διαθέσιμες από το web portal της Apple για τους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Οι αναβαθμίσεις αυτές έχουν εμφανιστεί ως OTA.
H Apple έχει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που έρχονται σύντομα τόσο στο iOS όσο και στο watchOS μέσα σε αυτά και το πολυαναμενόμενο Group FaceTime όπως και η νέα εφαρμογή ηλεκτροκαρδιογραφήματος για το Apple Watch Series 4.
- iOS 12.1 build: 16B5059d
- watchOS 5.1 build: 16R5559d
- tvOS 12.1 build: 16J5575c
Με χαρά διαπιστώσαμε πως του Group Face Time όντως επέστρεψε στην iOS 12.1 beta 1!!