19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ότι νέο έφερε η iOS 15.1 Beta 1

    Μόλις μια μέρα από την κυκλοφορία των iOS 15 και iPadOS 15 και η Apple ξεκίνησε την διάθεση των πρώτων beta για τα iOS 15.1 και iPadOS 15.1. Οι νέες αναβαθμίσεις αυτές εισάγουν εκ νέου χαρακτηριστικά όπως το SharePlay.

    SharePlay

    To SharePlay επιστρέφει στις iOS 15.1, iPadOS 15.1 και tvOS 15.1 betas έτσι ώστε η Apple να συνεχίσει να διορθώνει bugs από το νέο μεγάλο αυτό χαρακτηριστικό και να το ετοιμάσει για κανονική διάθεση. Η εταιρεία είχε αποφασίσει να μην το παρουσίαση στο λανσάρισμα της iOS 15 τελικά μιας και δεν λειτουργούσε όπως θα έπρεπε και υπήρχαν διάφορα θέματα.

    Διαθέσιμο στο FaceTime το SharePlay έχει σχεδιαστεί να επιτρέπει στους χρήστες να καλούν τους φίλους και την οικογένεια τους και να βλέπουν τηλεόραση, ταινίες ή να ακούνε μουσική συγχρονισμένα. Το SharePlay επίσης επιτρέπει την κοινοποίηση της οθόνης.

    Αν τα νέα τεστ πάνε καλά και διορθωθούν τα σφάλματα τότε η επίσημη διάθεση του θα γίνει σε αυτή την 15.1 έκδοση.

    Announce Calls

    Στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου υπάρχει πλέον ένα νέο εικονίδιο με την ονομασία Announce Calls.

    Lossless Audio για το HomePod

    H HomePod 15.1 beta που συνοδεύει την iOS 15.1 προσθέτει το Lossless Audio και Dolby Atmos με Spatial Audio στα HomePod και HomePod mini.

    Πιστοποιητικά εμβολιασμού στο Wallet

    Στην iOS 15 θα μπορείτε να περνάτε πλέον το πιστοποιητικό εμβολιασμού σας με άνεση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.