15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Ότι ΔΕΝ ανακοίνωσε η Apple στο iPhone 13 event της #AppleEvent

    To event του Σεπτεμβρίου της Apple συμπεριελάμβανε τα νέα iPhone 13, Apple Watch Series 7, το νέου σχεδιασμού iPad mini 6 και το νέο iPad 9ης γενιάς. Παρά αυτά υπάρχουν αρκετά προϊόντα που αναμένουμε από την Apple να τα ανακοινώσει.

    AirPods 3

    Claimed AirPods 3 renders

    Αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός πως τα φημολογούμενα AirPods 3 δεν εμφανίστηκαν σε αυτό το event της Apple. Αναφορές από τον αξιόπιστο αναλυτή Ming-Chi Kuo τα τοποθετούσαν για διάθεση το τρίτο τρίμηνο του 2021 αλλά όπως όλα δείχνουν η Apple θα τα πάει για το 4ο τρίμηνο του 2021 για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

    Τα AirPods 3 αναμένεται να έχουν έναν νέο σχεδιασμό παραπλήσιο με αυτών των AirPods Pro χωρίς όμως ear tips και διατηρώντας αυτό το οποίο ονομάζει η Apple universal fit και το οποίο υπάρχει σε όλα τα προηγούμενα AirPods.

    Νέα Apple Silicon Macs

    14- και 16-ιντσών MacBook Pro

    M1X 16-inch MacBook Pro render

    Δεν αναμέναμε να δούμε σε αυτό το event τα φημολογούμενα και επερχόμενα 14 και 16 ιντσών νέα MacBook Pro με τις τελευταίες αναφορές να κάνουν λόγο πως αυτά θα κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά “τις επόμενες εβδομάδες”.

    Τα νέα αυτά MacBook Pro αναμένεται να έχουν μια νέα σχεδίαση με πιο αυστηρές γραμμές, αφαίρεση της Touch Bar, νέες θύρες, τον νέο M1X επεξεργαστή και επιστροφή της MagSafe τεχνολογίας στο καλώδιο φόρτισης.

    Mac mini

    Rendering by Jon Prosser x RendersByIan

    Μαζί με τα νέα MacBook Pro εικάζεται πως η Apple θα παρουσιάσει ένα πιο ισχυρό Apple Silicon Mac mini με περισσότερες θύρες και έναν νέο σχεδιασμό.

    macOS Monterey ημερομηνία κυκλοφορίας

    How to install macOS Monterey beta walkthrough

    Αν και τα iOS 15 και iPadOS 15 θα γίνουν διαθέσιμα στο ευρύ κοινό στις 20 Σεπτεμβρίου η Apple δεν ανέφερε την επίσημη ημερομηνία διάθεσης του νέου macOS Monterey.

    Με την φήμη για νέα Macs το 4ο τρίμηνο του 2021 η Apple μπορεί να καθυστερήσει την κυκλοφορία του Monterey μέχρι εκείνη την στιγμή. Επίσης κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά του όπως το Universal Control ακόμη δεν είναι διαθέσιμα για τεστ στις macOS Monterey betas.

    Apple Watch Έκπληξη

    What Apple didn't announce - Apple Watch Series 7 surprise

    Είχε πολύ ενδιαφέρον το γεγονός πως το Apple Watch Series 7 παρουσιάστηκε χωρίς τον φημολογούμενο νέο σχεδιασμό με την τετράγωνη σχεδιαστική υπογραφή και τις πιο αυστηρές γραμμές.

    Η Apple διατήρησε τον σχεδιασμό με τις καμπύλες που αγκαλιάζουν το σασί και έτσι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές πέρα από την μεγαλύτερη οθόνη και την γρηγορότερη φόρτιση με το Apple Watch Series 6 με το οποίο έχουν και τον ίδιο επεξεργαστή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.