19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Όταν ο Steve Jobs δάκρυσε…

    steve-jobs-580x325

    Allison Johnson, πρώην head του marketing at Apple, αποκαλύπτει τις πιο έντονες στιγμές που έζησε δουλεύοντας διπλά στον ένα και μοναδικό Steve Jobs.

    H Johnson ήταν παρών σε πολλούς και σημαντικούς σταθμούς της Apple όπως το iPhone ενώ ενορχήστρωσε διάσημες καμπάνιες όπως αυτές των “Mac vs. PC” και “There’s an app for that.”

    Παρακάτω σας έχουμε την αναφορά της στον Steve Jobs από πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε:

    – Ποια ήταν η σημαντικότερη στιγμή σας κατά την εργασία σας στην Apple και η οποία έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη σας;

    – Ως απάντηση θα σας δώσω 3 γρήγορες ιστορίες. Η μια έχει να κάνει με τον Steve που όλοι γνωρίζετε. Τυπικά θα είχαμε συναντήσεις στο town hall της εταιρείας πριν ένα νέο προϊόν παρουσιαστεί και το iPhone ήταν ένα από αυτά που πραγματικά είχε τεράστια σημασία για εκείνον. Ο χρόνος που αφιερώθηκε αλλά και η πίεση και το στρες που είχαμε όλοι ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας και δεν είχε προηγούμενο. Θα ευχαριστούσε πάντα τις ομάδες των μηχανικών, της παραγωγής και του λογισμικού με κάθε επιτυχία αλλά στο iPhone μας αναγνώρισε ιδιαίτερα τόσο σαν ομάδα όσο και εμένα προσωπικά για όλη μας την δουλειά. Ήταν μια από τις πιο περήφανες στιγμές στην καριέρα μου.

    Ως δεύτερη ανάμνηση θυμάμαι όταν κάναμε την διαφημιστική καμπάνια για τους Beatles. Ήταν ένας ακόμη μεγάλος σταθμός. Ειλικρινά πιστεύω πως ο Steve έβαζε τέτοιους σταθμούς σαν σημαντικά βήματα στην πορεία την δική του και της εταιρεία μιας και τον ωθούσαν για να κάνει περισσότερα πράγματα. Η ομάδα είχε πάει στην Αγγλία στην κυριολεξία για να συλλέξει χιλιάδες φωτογραφικού  υλικού για τους Beatles που δεν είχε εμφανιστεί ποτέ ξανά. Τις είχαμε απλώσει σε μια σειρά από τραπέζια. Περπατούσε ανάμεσα τους και ήταν δακρυσμένος, βλέπαμε πραγματικά δάκρυα. Ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή για τον ίδιο.

    Τον Steve τον είδα να δακρύζει ακόμη μια φορά στην ζωή μου όταν είχε πραγματικά στεναχωρηθεί για το φαινόμενο του Antennagate του  iPhone 4. Είχαμε μαζευτεί γύρω από ένα τραπέζι και χτυπούσε το χέρι του συνεχώς λέγοντας “Αυτή δεν είναι η εταιρεία που θέλω να γίνει, αυτό δεν είναι κάτι που δημιουργούμε. Δεν θέλουμε να γίνουμε μια τέτοια εταιρεία και δεν θέλουμε οι άνθρωποι να σκέφτονται έτσι για εμάς.”

    Πραγματικά είχε έναν απίστευτα συναισθηματικό δεσμό με την εταιρεία και την έβλεπε ως προέκταση της ίδιας της ύπαρξης του!!

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles