18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Όλες οι νέες κυκλοφορίες, ταινίες, σειρές στην Ελλάδα από το Netflix τον Μάρτιο

    Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Μάρτιο του 2022 στην Ελλάδα από το Netflix.

    ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

    01/3/2022
    Οι Φύλακες της Δικαιοσύνης
    The Guardians of Justice
    Όταν ο φαινομενικά ατρόμητος ηγέτης της αυτοκαταστρέφεται, μια ομάδα προβληματικών υπερηρώων πρέπει να αντιμετωπίσει το κακό που θεριεύει στον κόσμο – αλλά και μέσα τους.

    03/3/2022
    Μεσάνυχτα στο Πέρα Παλάς
    Midnight at the Pera Palace
    Σε ένα ιστορικό ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, μια ρεπόρτερ βουτά στο παρελθόν και πρέπει να σταματήσει μια σκευωρία που ίσως αλλάξει τη μοίρα της σύγχρονης Τουρκίας.

    04/3/2022
    Όλα τα Κομμάτια της
    Pieces of Her
    Μια γυναίκα προσπαθεί να κατανοήσει το σκοτεινό παρελθόν της μητέρας της μετά από μια βίαιη επίθεση στη μικρή πόλη τους που αποκαλύπτει κρυφές απειλές και φονικά μυστικά.

    08/3/2022
    Αστρολογικός Οδηγός για Ραγισμένες Καρδιές: Σεζόν 2
    An Astrological Guide for Broken Hearts: Season 2
    Καθώς η Αλίσε εξακολουθεί να κάνει επιτυχία με την εκπομπή “Άστρα της Αγάπης”, ο άτυχος έρωτάς της με τον Νταβίντε αποδεικνύεται μοναδικά απρόβλεπτος.

    11/3/2022
    Formula 1: Οδηγός… Επιβίωσης: Σεζόν 4
    Formula 1: Drive to Survive: Season 4
    Είκοσι οδηγοί –ορισμένοι βετεράνοι και ορισμένοι αρχάριοι– διαγωνίζονται σε μια νέα σεζόν της Formula 1, γεμάτη δράμα και αδρεναλίνη..

    11/3/2022
    Και Δεν Ζήσαν Αυτοί Καλά κι Εμείς Καλύτερα
    Once Upon a Time… Happily Never After

    11/3/2022
    Τάιλερ Χένρι: Η Ζωή μετά τον Θάνατο
    Life After Death with Tyler Henry
    Ο μελλοντολόγος-μέντιουμ Τάιλερ Χένρι ανατρέχει στο υπερπέραν για απαντήσεις, ενώ ψάχνει το παρελθόν και της δικής του οικογένειας σε μια προσωπική σειρά ριάλιτι.

    17/3/2022
    Χώμα
    Soil
    Ένας αυτοαποκαλούμενος επιχειρηματίας πιστεύει ότι έπιασε την καλή, αναλαμβάνοντας την ταφή ανθρώπων από την κοινότητά του με χώμα που εισάγει από το Μαρόκο στο Βέλγιο.

    18/3/2022
    Human Resources
    Human Resources
    Πασχαλίτσες της Αγάπης, Ορμονικά Τέρατα και άλλα πλάσματα παλεύουν με έρωτες, εργασιακό δράμα και τις ανάγκες των θνητών πελατών τους. Ένα spinoff του “Big Mouth”

    18/3/2022
    Top Boy: Σεζόν 2
    Top Boy: Season 2
    Ο Ντουσέιν θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του. Αλλά με μια τεράστια επένδυση, συνεταίρους και οικογενειακές κρίσεις, πιο πολύ χρήμα σημαίνει πιο πολλά προβλήματα.

    18/3/2022
    Τα Τέρατα της Κρακοβίας
    Cracow Monsters
    Μια νεαρή γυναίκα στοιχειωμένη από το παρελθόν μπαίνει στην ομάδα χαρισματικών φοιτητών ενός μυστηριώδους καθηγητή που ερευνά μεταφυσικά γεγονότα και μάχεται δαίμονες.

    18/3/2022
    Οι Έξι Κωμικοί
    Standing Up
    Στο Παρίσι, έξι κωμικοί κυνηγούν το όνειρό τους να εδραιωθούν στο σταντ απ, βιώνοντας παράλληλα οικονομική πίεση, οικογενειακές εντάσεις και ρομαντικές περιπέτειες.

    25/3/2022
    Μπρίτζερτον: Σεζόν 2
    Bridgerton: Season 2
    Καθήκον, επιθυμία και σκάνδαλο συγκρούονται, όταν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά ερωτεύεται την πεισματάρα αδελφή της μέλλουσας συζύγου του.

    ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

    02/3/2022
    Κόντρα στον Πάγο
    Against The Ice
    Ψάχνοντας στη Γροιλανδία έναν χαμένο χάρτη, δύο άντρες πρέπει να παλέψουν για να επιβιώσουν. Βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας πολικής αποστολής της Δανίας, το 1909.

    03/3/2022
    Σαββατοκύριακο στην Κροατία
    The Weekend Away
    Όταν η κολλητή της εξαφανίζεται σε ένα ταξίδι μόνο για κορίτσια στην Κροατία, η Μπεθ σπεύδει να ανακαλύψει τι έγινε. Όμως κάθε στοιχείο οδηγεί σε μια νέα εφιαλτική πλάνη.

    04/3/2022
    Καημένη
    Meskina
    Η πληγωμένη και άνεργη 30χρονη Λέιλα προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της και ψάχνει την ευτυχία, ενώ η οικογένειά της προσπαθεί να τη ζευγαρώσει ξανά.

    08/3/2022
    Μια Αισθησιακή Γυναίκα
    Autumn Girl
    Στην Πολωνία του ’60, η ηθοποιός Καλίνα Γεντρούσικ σημειώνει τεράστια επιτυχία, αλλά η καριέρα της ξαφνικά απειλείται από έναν αξιωματούχο τον οποίο απέρριψε ερωτικά.

    09/3/2022
    Ο Βομβαρδισμός
    The Bombardment
    Τον Β’ Π.Π., η μοίρα φέρνει κοντά διάφορους κατοίκους της Κοπεγχάγης, όταν μια βόμβα πέφτει κατά λάθος σε ένα σχολείο γεμάτο παιδιά. Από αληθινά γεγονότα.

    11/3/2022
    Επιχείρηση Άνταμ
    The Adam Project
    Όταν το ταξίδι του στον χρόνο τον φέρνει τυχαία στο 2022, ο πιλότος μαχητικού Άνταμ Ριντ συνεργάζεται με τον 12χρονο εαυτό του σε μια αποστολή διάσωσης του μέλλοντος.

    15/3/2022
    Η Μέριλιν Έχει Μαύρα Μάτια
    Marilyn’s Eyes
    Το φαγητό ενώνει δύο δημιουργικά άτομα σε μια ψυχιατρική κλινική. Καθώς δίνουν σάρκα και οστά σε ένα φανταστικό εστιατόριο, πρέπει να βρουν μια συνταγή για τις πληγές.

    17/3/2022
    Ρούμπι η Διασώστρια
    Rescued by Ruby
    Κυνηγώντας το άπιαστο όνειρό του να μπει σε Ομάδα Αστυνομικών Σκύλων, ένας αστυνομικός συνεργάζεται με ένα τετράποδο αουτσάιντερ: την έξυπνη αλλά άτακτη σκυλίτσα Ρούμπι.

    18/3/2022
    Windfall
    Windfall
    Ένας άντρας κάνει διάρρηξη στο εξοχικό ενός δισεκατομμυριούχου, αλλά η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο αλαζόνας πλούσιος κι η γυναίκα του καταφθάνουν απρόσμενα.

    ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

    01/3/2022
    Ο Χειρότερος Συγκάτοικος στην Ιστορία
    Worst Roommate Ever
    Βίαιοι απατεώνες. Αδίστακτοι δολοφόνοι. Τρομακτικές αληθινές ιστορίες αποκαλύπτουν μερικές από τις χειρότερες εμπειρίες συγκατοίκησης που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

    03/3/2022
    Επιβίωση στον Παράδεισο: Μια Οικογενειακή Ιστορία
    Surviving Paradise: A Family Tale
    Ελέφαντες, λιοντάρια, λύκοι και πολλά άλλα είδη ευημερούν στο δέλτα του Οκαβάνγκο στην έρημο Καλαχάρι, αλλά η ολοένα και πιο ανησυχητική ξηρασία απειλεί το μέλλον της

    09/3/2022
    Τα Ημερολόγια του Άντι Γουόρχολ: Σειρά μίας σεζόν
    The Andy Warhol Diaries
    1968. Όταν τον πυροβολούν, ο Άντι Γουόρχολ αρχίζει να καταγράφει τη ζωή και τα συναισθήματά του. Τα ημερολόγια κι αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ βλέπουν πίσω από την περσόνα.

    16/3/2022
    Bad Vegan: Δόξα, Απάτη, Φυγή
    Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives
    Μια καταξιωμένη ιδιοκτήτρια βίγκαν εστιατορίου παντρεύεται έναν μυστηριώδη άντρα που ισχυρίζεται ότι θα κάνει τον σκύλο της αθάνατο και η ζωή της βγαίνει εκτός ελέγχου.

    18/3/2022
    Animal: Season 2
    Εκπληκτικά Ζώα: Σεζόν 2
    Αυτή η καθηλωτική σειρά παρακολουθεί τα πιο υπέροχα ζώα στον κόσμο, καταγράφοντας τρυφερές αλλά και σοκαριστικές στιγμές, όπως δεν τις έχουμε δει ποτέ ξανά.

    22/3/2022
    Οι Αρχές της Απόλαυσης: Σειρά μίας σεζόν
    The Principles of Pleasure
    Το σεξ, η ευχαρίστηση και η σύγχρονη επιστήμη συναντιούνται σε αυτήν τη σειρά για τον σύνθετο κόσμο της γυναικείας απόλαυσης – που καταρρίπτει μονολιθικούς μύθους.

    30/3/2022
    Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν
    Trust No One: The Hunt for the Crypto King
    Μετά τον αναπάντεχο θάνατο του ιδρυτή ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στην Ινδία, οι πελάτες υποπτεύονται ότι ο θάνατος κρύβει περισσότερα απ’ όσα φαίνονται.

    ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

    03/3/2022
    Χ-Μαν και οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Σεζόν 2
    He-Man and the Masters of the Universe: Season 2
    Η μοίρα του Ετέρνος κρέμεται από μια κλωστή, καθώς ο Χ-Μαν και οι ήρωες βρίσκουν νέους συμμάχους –και πεπρωμένο– για να εμποδίσουν τον κακό Σκέλετορ να πάρει την εξουσία.

    08/3/2022
    Τσιπ και Πατάτα: Σεζόν 3
    Chip and Potato: Season 3
    Η Τσιπ συνεχίζει να μαθαίνει τον υπέροχο, μεγάλο κόσμο με λίγη βοήθεια από την Πατάτα – πηγαίνει για το πρώτο της κούρεμα και μπαίνει για πρώτη φορά σε αεροπλάνο!

    10/3/2022
    Karma’s World: Season 2
    Karma’s World: Season 2
    Νέες δυσκολίες δίνουν έμπνευση για νέα τραγούδια στην Κάρμα, που ξεκινά νέα δουλειά, κατεβαίνει για σχολική πρόεδρος και προσπαθεί να κάνει τη διαφορά στην κοινότητά της.

    15/3/2022
    Μυστική Ομάδα Zenko Go
    Team Zenko Go
    Καμία καλή πράξη δεν είναι ασήμαντη γι’ αυτά τα καλόκαρδα παιδιά! Οι Νάγια, Άρης, Έλλη και Τζαξ προσφέρουν στα κρυφά βοήθεια και ξεφορτώνονται τα προβλήματα της πόλης!

    25/3/2022
    Transformers: BotBots
    Transformers: BotBots
    Μια νέα σειρά από το σύμπαν των “Transformers”.

    29/3/2022
    Mighty Express: Σεζόν 6
    Mighty Express: Season 6
    Μια ομάδα τρένων μαζί με τους μικρούς τους φίλους ξεπερνούν μπελάδες στις ράγες με σπιρτάδα και ομαδικό πνεύμα στη νέα σεζόν!

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    01/3/2022
    Snatch (Η Αρπαχτή)
    Men in Black 3 (Οι Άντρες με τα Μαύρα 3)
    Something’s Gotta Give (Κάλλιο Αργά Παρά… Αργότερα)

    03/3/2021
    A Beautiful Day in the Neighborhood (Ένας Υπέροχος Γείτονας)

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.