22.9 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Ο επικεφαλής του Instagram λέει ότι μια εφαρμογή στο iPad είναι χαμηλής προτεραιότητας επειδή δεν το θέλουν αρκετοί άνθρωποι

    Ο επικεφαλής του Instagram σχολίασε στο Twitter την έλλειψη μιας εφαρμογής iPad για το Instagram, λέγοντας ότι ενώ η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων δέχεται συχνά ερωτήματα για μια εφαρμογή στο iPad, εξακολουθεί να μην υπάρχει αρκετή ζήτηση για να δικαιολογήσει μια τέτοια ενέργεια από την εταιρεία.

    Σε μια ανταλλαγή μηνυμάτων στο Twitter με τον YouTuber Marques Brownlee, ο Adam Mosseri, ο οποίος διαχειρίζεται το Instagram, δήλωσε ότι η εταιρεία του λαμβάνει πολλά ερωτήματα για μια εφαρμογή iPad, αλλά “εξακολουθεί να μην είναι μια αρκετά μεγάλη ομάδα ανθρώπων για να είναι κάτι τέτοιο μια προτεραιότητα” προσθέτοντας ότι το Instagram ελπίζει να έχει μια εφαρμογή iPad κάποια στιγμή, αλλά η εταιρεία αυτή τη στιγμή έχει “την στόχευση της σε άλλα πράγματα”.

    Ο Mosseri έχει σχολιάσει το θέμα στο παρελθόν, κατηγορώντας την έλλειψη εφαρμογής Instagram για το iPad στο ότι δεν έχει αρκετούς υπαλλήλους.

    Ο Mosseri για ακόμη μια φορά λοιπόν μπερδεύει από μόνος τους την εικόνα για την δημιουργία μια εφαρμογής Instagram στο iPad και εμείς κρατάμε πως σίγουρα δεν θα έχουμε μια τέτοια κυκλοφορία στο άμεσο μέλλον.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.