21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Φωτογραφίες δείχνουν ένα iPhone 13 και iPhone 13 mini notch, με περίπου ~30% μικρότερο μήκος

    Παρά το γεγονός πως ο συνολικός σχεδιασμός των iPhone 13 φέτος θα είναι πανομοιότυπος με την iPhone σειρά, οι φήμες θέλουν την Apple να μικραίνει σε αυτές τις συσκευές για πρώτη φορά το notch.

    Το notch έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του με τα iPhone X το 2017 όταν και η Apple ελαχιστοποίησε τα πλαίσια της οθόνης. Έκτοτε το μέγεθος και ο σχεδιασμός του notch έμεινε ο ίδιος για όλες τις επόμενες γενιές των iPhone – 3 γενιές για την ακρίβεια.

    Φαίνεται λοιπόν πως η Apple φέτος θα κάνει την αλλαγή σε αυτό το κομμάτι.

    Οι εικόνες έρχονται από τον Twitter λογαριασμό DuanRui όπου μπορούμε να δούμε το notch στα υποτιθέμενα iPhone 13 και iPhone 13 mini από την προστασία οθόνης για αυτές τις συσκευές.

    Συνηγορώντας και με άλλες αναφορές οι εικόνες δείχνουν ένα notch μικρότερο σε μήκος με το ύψος του να παραμένει σχεδόν το ίδιο. Με μια πρώτη σύγκριση υπολογίζεται πως έχει μικρύνει λοιπόν κατά ένα 30% κάτι το οποίο σημαίνει πως οι χρήστες των νέων iPhone θα έχουν περισσότερη επιφάνεια οθόνης για την αναπαραγωγή περιεχομένου.

    Σίγουρα μια αισθητική αλλαγή από την Apple στον σχεδιασμό για να κάνεις τις νέες συσκευές να δείχνουν πιο μοντέρνες ειδικά μιας και ο ανταγωνισμός έχει ήδη υιοθετήσει τον λεγόμενο “punch-hole” σχεδιασμό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.