13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Φλεγόμενο iPhone 5 δημιουργεί πανικό σε αεροπλάνο

    burntiPhone-640x419

    Πανικός ξέσπασε σε πτήση που ήταν έτοιμη για αναχώρηση για την Πράγα όταν ένα iPhone 5 έπιασε φωτιά στην τσάντα ενός επιβάτη. Το αποτέλεσμα ήταν το αεροπλάνο να εκκενωθεί πλήρως άμεσα μέχρι να διαπιστωθεί από ποιο σημείο του έβγαιναν οι καπνοί στον θάλαμο τον επιβατών.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες η καμπίνα των επιβατών γέμισε καπνούς όταν το iPhone 5 ενός κοριτσιού έπιασε φωτιά ευτυχώς πριν απογειωθεί το αεροπλάνο. Οι αεροσυνοδοί μόλις είδαν τα προειδοποιητικά καπνού ζήτησαν από τους επιβάτες να αποβιβαστούν άμεσα από το αεροπλάνο μιας και δεν μπορούσαν να εντοπίσουν από που προέρχονταν οι καπνοί. Τελικά η νεαρή κοπέλα έλεγξε την χειραποσκευή της και διαπίστωσε πως φλόγες και καπνός έβγαιναν από την iPhone συσκευή της.

    Κανένας από τους 150 επιβάτες δεν τραυματίστηκε και όταν το αεροπλάνο ελέγχθηκε εκ νέου η πτήση τελικά απογειώθηκε με το κορίτσι να αφήνει το καμένο της iPhone πίσω.

     Τι προκάλεσε την ανάφλεξη του iPhone παραμένει ακόμη άγνωστο αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ένα iPhone ή iPad πιάνει ξαφνικά φωτιά. Ένα iPad Air εξερράγη πέρυσι προκαλώντας μεγάλες ζημίες σε ένα κατάστημα Vodafone στην Αυστραλία, ενώ ένα iPhone 5C πήρε φωτιά και έκαψε την φούστα ενός νεαρού κοριτσιού πριν μερικούς μήνες.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles