15.2 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Φαίνεται ότι έχουμε κολλήσει με notches και εγκοπές μέχρι τουλάχιστον το iPhone 16

    Με τον σχεδιασμό “pill and hole” στην οθόνης να αναμένεται να αντικαταστήσει το notch στο iPhone 14 Pro αργότερα αυτό το έτος, ακολουθούμενo από τα μοντέλα iPhone 15 που δεν είναι Pro το επόμενο έτος, η αναμονή για ένα πραγματικά all-screen iPhone φαίνεται ότι θα συνεχιστεί. Και σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεχιστεί για άλλα δύο χρόνια εάν η τελευταία δήλωση του γνωστού αναλυτή Ming-Chi Kuo είναι σωστή.

    Σε ένα tweet σήμερα, ο Kuo επαναλαμβάνει την προηγούμενη πρόβλεψή του ότι το Face ID κάτω από την οθόνη θα έρθει στη σειρά iPhone το 2024, συμπίπτοντας με την κυκλοφορία της σειράς του iPhone 16. Αλλά προσθέτει περισσότερες λεπτομέρειες και φαίνεται να αλλάζει το σκεπτικό του: νωρίτερα αυτό το μήνα αναφέρθηκε στο μάρκετινγκ και όχι σε τεχνικούς λόγους, αλλά σήμερα εξηγεί ότι οι βελτιώσεις στον επεξεργαστή σήματος εικόνας και στους αλγόριθμους λογισμικού είναι απαραίτητες για την καταπολέμηση της κακής απόδοσης χαμηλού φωτισμού από την μπροστινή κάμερα εάν βρίσκεται επίσης κάτω από την οθόνη.

    Όπως και με την κατάσταση εγκοπής στα μοντέλα του 2022, όλα τα σημάδια δείχνουν ότι η Apple χρησιμοποιεί το σχεδιασμό σε όλες τις οθόνες ως έναν τρόπο διαφοροποίησης των ακριβότερων μοντέλων της Pro σειράς (το Kuo αναφέρεται σε “high-end iPhones”), με τα τυπικά iPhone 16 και iPhone 16 Max πιθανώς να έχουν μένουν με τον σχεδιασμό που θα δούμε του περσινού Pro μοντέλου. Αυτό προϋποθέτει, βεβαίως, ότι οι τρέχουσες ονομασίες standard/Pro/Max εξακολουθούν να υφίστανται μέχρι εκείνο το σημείο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.