23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Φήμη: 8 Σεπτεμβρίου τα νέα iPhone 12, στις 27 Οκτωβρίου τo πρώτο ARM MacBook;

    Αυτή την στιγμή και εν μέσω της πανδημίας που δηλώνει παρών κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το πότε η Apple θα κυκλοφορήσει τα νέα iPhones. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν και προβλέπουν παράλληλα πως η εταιρεία θα κάνει αυτή την κίνηση της τον Οκτώβριο. Μια νέα διαρροή όμως από έγκυρη πηγή έρχεται να ανατρέψει για ακόμη μια φορά αυτό.

    Σύμφωνα με τον γνωστό leaker iHactu Pro ο οποίος έχει ένα πολύ καλό ιστορικό στις προβλέψεις που δίνει για επερχόμενες συσκευές της Apple η εταιρεία σχεδιάζει δυο events. To πρώτο θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου και θα είναι όπως το WWDC ψηφιακό και εκεί θα έχουμε την παρουσίαση των νέων iPhone 12, την νέα γενιά Apple Watch καθώς και τις αναβαθμίσεις των iPad αλλά και την πρώτη παρουσίαση του AirPower ασύρματου φορτιστή (στην νέα πιο απλή έκδοση του).

    Ο ίδιος θέλει το 2ο event της Apple να λαμβάνει χώρα στις 27 Οκτωβρίου όπου θα έχουμε την παρουσίαση νέων iPad Pro, το πρώτο MacBook με έναν ARM επεξεργαστή και ακόμη ίσως έχουμε ένα πρώτο teaser για τα Apple Glass.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.