22.1 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Φήμη: Υπόμνημα της Apple σε παρόχους service δείχνει πως έχουμε ανακοίνωσες σε hardware την επόμενη εβδομάδα

    Η Apple εικάζεται πως ενημέρωσε παρόχους service πως έρχονται κάποιες αλλαγές σε θέματα του AppleCare που είναι προγραμματισμένες για την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου. Δεν είναι ξεκάθαρο τι μπορεί να σημαίνει αυτό αλλά ιστορικά αν το δει κάποιος πάντα έχει να κάνει με την ανακοίνωση κάποιου νέου hardware αλλά… κάποιες φορές και με τίποτα σημαντικό σε αυτό το επίπεδο…

    Το MacRumors είχε πρόσβαση σε αυτό το εσωτερικό υπόμνημα της Apple από μια αξιόπιστη πηγή και σε αυτό γίνεται αναφορά πως οι πάροχοι service θα πρέπει να ετοιμαστούν για νέα SKU προϊόντων, ανανεώσεις σε περιγραφές καθώς και ανανεώσεις τιμών. Το υπόμνημα αναφέρει πως οι αλλαγές είναι προγραμματισμένες για την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Apple έχει εκδώσει παρόμοια υπομνήματα σε παρόχους πριν την ανακοίνωση κάποιου νέου προϊόντος. Για παράδειγμα η Apple έκανε ακριβώς το ίδιο όταν παρουσίασε το iPhone 12 event της.

    Το MacRumors αναφέρει πιο συγκεκριμένα:

    “Αν και είναι σχεδόν απίθανο η Apple να κάνει άλλο event φέτος η ώρα που ενημέρωσε πως θα λάβουν χώρα αυτές οι αλλαγές είναι κοινή για ανακοινώσεις δελτίων τύπου της Apple όταν παρουσιάζει μέσω αυτών νέα προϊόντα όπως έκανε με το νέο 13 ιντσών MacBook Pro τον Μάιο του 2020, με το 16 ιντσών MacBook Pro τον Νοέμβριο του 2019 και με τα 2ης γενιάς AirPods τον Μάρτιο του 2019. Μιας και οι αλλαγές που αναφέρει η Apple έχουν να κάνουν και με το AppleCare τότε αυτό δείχνει για την ύπαρξη νέου hardware.”

    Υπάρχουν μια σειρά από Apple προϊόντα που φημολογούνται πως έρχονται όπως τα AirPods Studio, AirTags και ένα νέο Apple TV. Όλα αυτά θα μπορούσαν θεωρητικά να ανακοινωθούν μέσω ενός δελτίο τύπου την Τρίτη.

    Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως ο αξιόπιστος leaker L0vedream είχε αναφέρει σε tweet του πως η Apple μας ετοιμάζει μια Χριστουγεννιάτικη έκπληξη….

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.