21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Φήμη: Τα ανασχεδιασμένα iMac με επεξεργαστή της Apple μπορεί να έρθουν με τους χρωματισμούς του iPad Air;

    Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει κάποια στιγμή φέτος ανασχεδιασμένα iMac όπως έχει αναφέρει και το αξιόπιστο Bloomberg. Σήμερα μια νέα φήμη αναφέρει πως τα ανασχεδιασμένα αυτά iMac θα γίνουν διαθέσιμα σε διαφορετικούς χρωματισμούς παρόμοιους με αυτούς του νεότερου iPad Air.

    Στο νέο του βίντεο λοιπόν ο γνωστός leaker Jon Prosser υποστηρίζει ότι του είπαν πως τα νέα iMac θα έρθουν με τους ίδιους ακριβώς χρωματισμούς που έχουμε για το 4ης γενιάς iPad Air που κυκλοφόρησε πέρυσι. Αν αυτό επαληθευτή τότε οι χρωματισμοί θα είναι space gray, silver, rose gold, green, και sky blue.

    Οι εικόνες που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι απλά ένα concept. Ο Prosser αναφέρει πως αυτά τα Macs είναι σε ένα πρωτότυπο στάδιο και έτσι κανείς δεν ξέρει αν η Apple θα το πραγματοποιήσει.

    Ο Mark Gurman έχει αναφέρει πως τα νέα iMac θα δανειστούν στοιχεία από την σχεδιαστική υπογραφή της Pro Display XDR οθόνης της Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.