23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Φήμη: Νέο iPad Pro έρχεται τον Μάρτιο, 12.9-ιντσών μοντέλο με Mini-LED οθόνη

    Μετά την κοινοποίηση πληροφοριών για το επερχόμενο 9ης γενιάς iPad το Macotakara συνεχίζει τις αναφορές του τονίζοντας πως η Apple σχεδιάζει να λανσάρει το επόμενης γενιάς iPad Pro τον Μάρτιο. Τα νέα μοντέλα αναμένεται να διατηρήσουν τον σχεδιασμό των προκατόχων τους αλλά θα έχουμε μια Mini-LED οθόνη για το 12.9 ιντσών μοντέλο.

    Το Macotakara είχε αναφέρει παλαιότερα ότι τα 2021 iPad Pro θα έχουν την ίδια σχεδίαση με τα 2020 μοντέλα και αυτό φαίνεται να συνεχίσει να υποστηρίζει. Πάρα αυτά οι πηγές που έχουν τους ανέφεραν πως η Apple μείωσε τις οπές των ηχείων κατά 2/3 και η θέση τους έχει αλλάξει.

    Το σύστημα της κάμερας παραμένει σχεδιαστικά το ίδιο απλά η προεξοχή πλέον δεν θα είναι τόσο έντονη του τετράγωνου πλαισίου. Επιπλέον γίνεται αναφορά πως το 12.9 ιντσών 2021 iPad Pro θα έχει ένα μεγαλύτερο πάχος εξαιτίας της νέας Mini-LED οθόνης που έχει.

    Όπως έχουμε αναφέρει η Mini-LED είναι μια νέα τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού για τις LCD οθόνες που φέρνει πολλά θετικά των OLED οθονών με την διαφορά ότι δεν υπάρχουν φαινόμενα burn-in και έχει λιγότερες ενεργειακές απαιτήσεις.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.