23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Φήμη θέλει το Apple Watch Series 7 με έναν νέο επίπεδο σχεδιασμό και ένα νέο πράσινο χρωματισμό

    Πέρυσι ο αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo ανέφερε πως το Apple Watch Series 7 θα ερχόταν με μια νέα σχεδίαση. Σήμερα μια νέα φήμη αναφέρει πως η Apple θα σχεδιάσει το Apple Watch με μια πιο επίπεδη υπογραφή ενώ θα προσθέσει και έναν νέο χρωματισμό.

    Η φήμη αυτή έρχεται από τον leaker Jon Prosser που ανέφερε αυτές τις πληροφορίες σε ένα επεισόδιο του Genius Bar podcast του με τον Sam Kohl (via AppleTrack).

    Ο Prosser φαίνεται πως έχει περισσότερες πληροφορίες και ίσως ακόμη και renders από αυτό τον νέο σχεδιασμό αλλά για τώρα έκανε tease μόνο το παραπάνω.

    Ο πιο επίπεδος σχεδιασμός θα φέρει το Apple Watch Series 7 πιο κοντά σχεδιαστικά στα iPhone 12, iPad Pro και iPad Air.

    Επίσης έγινε αναφορά για έναν νέο πράσινο χρωματισμό που θα γίνει διαθέσιμος για πρώτη φορά και αυτός θα είναι παρόμοιος με το πράσινο χρώμα που χρησιμοποιεί η Apple στα AirPods Max.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.